Quantcast

Εντωμεταξύ ο Καμαρά μανούριασε με τον Καμαρά και τους χώρισε ο Καμαρά

Μπορούν να το λύσουν ειρηνικά στον επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη στην Καμάρα

THE NEWSROOM

14 Μαρτίου 2022

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης, το οποίο έληξε με 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε σε διαπληκτισμό με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο στράικερ των «κίτρινων» και ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» τα έλεγαν σε έντονο ύφος, μέχρι που έσπευσε κοντά τους ένας άλλος Καμαρά, ο τρίτος της παρέας, ο Μαντί.

Ο χαφ από τη Γουινέα προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ το ίδιο έκανε τόσο ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος, όσο και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ακόμα κι όταν τα πνεύματα έδειξαν να ηρεμούν, Αμπουμπακάρ και Αγκιμπού συνέχισαν να ανταλάσσουν κουβέντες, ώσπου ο ρέφερι από την Αργολίδα σφύριξε για να χτυπηθεί το φάουλ του Άρη από δεξιά και να δοθεί ένα τέλος.

Τελικά ο… ειρηνοποιός Μάντι Καμαρά, , αφού τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, φώναξε τον ποδοσφαιριστή του Αρη, πήρε μαζί του και τον Αγκιμπού και οι τρεις τους τα είπαν σε χαλαρό κλίμα, αφού απολογήθηκαν ο ένας στον άλλον για την ένταση και την κοκορομαχία τους. Με το σκηνικό να ολοκληρώνεται με ανταλλαγή φανέλας μεταξύ των δύο παικτών που κοντραρίστηκαν. Στην Θεσσαλονίκη μπορούν να πιούνε καφέ και οι 3 τους στην Καμάρα.

 

 

Best of internet