Quantcast

Γηπεδάκι και σουτζούκ λουκούμ με τον Πέλκα περιλάμβανε το μενού του Αλέξη Τσίπρα στην Πόλη

Παρεάκι καλύτερο από το δικό σας

THE NEWSROOM

8 Μαρτίου 2022

Ο έτερος Χάπι Τράβελερ των εδράνων στην Βουλή και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον αθλητισμό, δηλώνοντας μάλιστα φανερά και την προτίμηση του στον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια δεν τον αποτρέπει από το να παρακολουθεί και ξένα πρωταθλήματα, αφού ο τελευταίος του ταξιδιωτικός προορισμός ήταν η γειτονική Τουρκία και το γήπεδο της Φενερμπαχτσέ.

Εκεί οπού εκμεταλλεύτηκε το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας και ταξίδεψε μαζί με την τραγιάσκα του στην Κωνσταντινούπολη, παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την Τράμπζονσπορ, αγώνας που είχε έντονο το ελληνικό χρώμα μιας και στις δύο ομάδες αγωνίζονται τρεις διεθνείς μας παίκτες. Ο λόγος για τους Μπακασέτα και Σιώπη στην σχεδόν φετινή πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, αλλά και τον Πέλκα της Φενερμπαχτσέ.

Με τον τελευταίο μάλιστα, Δημήτρη Πέλκα, ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε το βράδυ της Κυριακής, μαζί με τους γονείς του, Μάκη και Ειρήνη και την αρραβωνιαστικιά του διεθνή μεσοεπιθετικού, Κυβέλη Μάρδα. Θυμίζουμε πως ο πατέρας της αγαπημένης του Πέλκα, Δημήτρης Μάρδας, είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και Υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

«07/03/2022 Ξενάγηση χωρίς πρωτόκολλα αλλά οικογενειακά αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να ξεναγήσω και να γνωρίσω από κοντά τον πρόεδρο του κόμματος Σύριζα και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση» ανέφερε σε δημοσίευση της στο facebook η σελίδα ‘xenagos konstantinoupoli’, προφανώς οι άνθρωποι που ανέλαβαν την ξενάγηση του πρώην πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη.

Την ζωή σου να κάναμε ρε Άλεξ!

 

 

Best of internet