Quantcast

Δικαίωση του Άρη στο CAS, ρεκόρ γκίνες για τον Μπούργκος με δώδεκα βαθμούς σε δύο παιχνίδια

Πήρε τους έξι βαθμούς πίσω ο Άρης και τα πλει οφ αναμένονται συναρπαστικά

THE NEWSROOM

3 Μαρτίου 2022

Ημέρα δικαίωσης είναι η σημερινή για την ΠΑΕ ‘Αρης μετά την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου το οποίο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της και την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά των αποφάσεων των Επιτροπών Δεοντολογίας και Εφέσεων αποφασίζοντας την επιστροφή των έξι βαθμών που της αφαιρέθηκαν.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Άρης ανεβαίνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την τρίτη ΑΕΚ και στο +3 από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως οι 3 πρώτες θέσεις δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και το τέταρτο πάει στον Κυπελλούχο Ελλάδας. Αν ο Κυπελλούχος βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις τότε, το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο πάει στην ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση της Super League Interwetten.

Εκτός όμως από τις βαθμολογικές αναταράξεις που έφεραν τα πάνω κάτω στην Σούπερλιγκα, άλλο ένα απίστευτο φακτ έρχεται να προστεθεί έπειτα από αυτή την εξέλιξη και να κάνει την Ελλαδάρα γνωστή στα πέρατα της γης. Ο Χερμάν Μπούργκος που έχει καταφέρει να δώσει το παρόν μόλις σε 2 παιχνίδια στον πάγκο του Άρη, έγινε ο πρώτος προπονητής παγκοσμίως που μετρά 12 βαθμούς σε αυτό τον αριθμό παιχνιδιών. Και μπράβο του!

Η βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS
Ολυμπιακός 65
ΠΑΟΚ 50
ΑΕΚ 43
Άρης 42
Παναθηναϊκός 39
Αστέρας Τρίπολης 35
ΠΑΣ Γιάννινα 34
ΟΦΗ 34

Best of internet