Quantcast

Ηoax αποδείχτηκε ο χωρισμός Μητσοτάκη-Σάκκαρη, στην Ντόχα για σαπόρτ ο μελλοντικός μας πρωθυπουργός

Και τέζα τα τρολλάκια της Κουμουνδούρου

THE NEWSROOM

23 Φεβρουαρίου 2022

Σύννεφα φαίνεται πως περνούσε η σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μιας και τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν για τον χωρισμό των δύο παιδιών, όμως παρόλο που ο γιος του πρωθυπουργού είχε καιρό να παρευρεθεί σε τουρνουά που αγωνιζόταν η Σπαρτιάτισσα πρωταθλήτρια, τελικά επανεμφανίστηκε στην Ντόχα και βάζει τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν χώρια.

Ο σύντροφος της Ελληνίδας τενίστριας και μελλοντικός μας πρωθυπουργός, ταξίδεψε στην Ντόχα προκειμένου να την στηρίξει στην προσπάθειά της για διάκριση και αν μη τι άλλο να δώσει και μια απάντηση στις κακές τις γλώσσες. Ήταν στο box της ομάδας της Σάκκαρη στο ματς με την Λι και αναμένεται να κάνει το ίδιο και σήμερα κόντρα στην Πεγκούλα.

Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει στο τουρνουά και προκρίθηκε ήδη στον 3ο γύρο, ελπίζοντας ότι εφέτος θα έχει καλύτερη πορεία στη διοργάνωση, στην οποία πραγματοποιεί την 5η της συμμετοχή, από εκείνη της περασμένης περιόδου, όταν είχε φτάσει στους προημιτελικούς, όπου αποκλείστηκε από την Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Να τονίσουμε οτι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει στο εξωτερικό για να την στηρίξει σε κάποιο τουρνουά. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι, μεταξύ άλλων στο Roland Garros, όταν και οι δυο τους αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι. Kαι θα συνεχίσει φυσικά να το κάνει, όσο το ειδύλλιο τους θα πονάει τα έμμισθα παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου!

Πόνος είναι, θα περάσει!

 

Best of internet