Quantcast

Πως ντιμπιντάει το ΑΠΟΕΛ συνελήφθη να φωνάζει στην κάμερα ο Αμρ Ουάρντα μετά από νίκη της ομάδας του

Βρε ΑΠΟΕΛάκι με πότισες φαρμάκι

THE NEWSROOM

18 Φεβρουαρίου 2022

Είναι κάποιες φορές που λες πως ένας άνθρωπος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Και δεν σε ενοχλεί κιόλας. Γιατί αυτό που είναι το έχεις συνηθίσει, το έχεις αποδεχτεί και απλά διασκεδάζεις κάθε φορά που επαναλαμβάνεται. Έτσι συμβαίνει και με τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος απασχολεί για ακόμη μια φορά τα μίντια με τα καμώματα του, αυτή την φορά στην μαρτυρικήν Κύπρον.

Ο αγαπημένος μας αοιδός και άλλοτε μασκότ της Σουπερλιγκάρας μας, αγωνίζεται πλέον στην Ανόρθωση και έχει μπει για τα καλά στις ανάγκες του ρόλου που μας έχει συνηθίσει. Έτσι, μετά την νίκη της ομάδας του με 0-2 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, είπε να γίνει έναν με τον κόσμο της ομάδας του και να δείξει τραγουδιστά στην κάμερα πως ντιμπιντάει τους κιτρινομπλέ.

Ο ΑΠΟΕΛ καταδίκασε τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα παρουσιάζοντας και το βίντεο που ο Αιγύπτιος φωνάζει υβριστικό σύνθημα εναντίον του, όμως είμαστε σίγουροι πως δεν ιδρώνει ούτε το αυτάκι, ούτε η αφάνα του μύσταρου των αγωνιστικών χώρων. Μετά το τέλος του αγώνα, το σκηνικό μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, με πετροβολισμό της αποστολής και την καταδίκη από τις δυο ομάδες.

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «δολοφονική» επίθεση, ενώ και ο ΑΠΟΕΛ καταδίκασε μεταξύ άλλων τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα παρουσιάζοντας και βίντεο με τον Αιγύπτιο να φωνάζει υβριστικό σύνθημα εναντίον του.

«Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.

Αλλά…αυτός είναι ο Αμρ Ουάρντα!

 

Best of internet