Quantcast

Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ, έφερε Μπαλούρδους υπό τον φόβο επεισοδίων ο Τίγρης στα Σπάτα

Που να ήξεραν τι ανοσία έχει αποκτήσει ο μέσος ΑΕΚτζής τέσσερα χρόνια τώρα

THE NEWSROOM

10 Φεβρουαρίου 2022

Δεν είναι η εποχή της. Για την ακρίβεια δεν είναι εδώ και 4 χρόνια η εποχή της. Από την τελευταία φορά που η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018 και έβγαλε 40.000 ΑΕΚτζήδες στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι σαν να πάτησε κάποιος το κουμπί της κατάρας και από εκείνη την στιγμή και μετά όλα πάνε στραβά για την μοναχοκόρη.

Συνεχόμενοι χαμένοι τελικοί κυπέλλου, ήττες στα ντέρμπι πότε με κάτω τα χέρια και πότε με τον πιο σαδιστικό τρόπο στα τελευταία δευτερόλεπτα και το χειρότερο. Μια κατάσταση η οποία δεν επουλώνεται ούτε με το πιο ισχυρό φάρμακο, μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη χωρίς καμία ηλιαχτίδα ελπίδας, πέρα από το γήπεδο.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε χθες στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, για τον επαναληπτικό του μεταξύ τους 0-0 στην Τούμπα και αποκλείστηκε με τον πλέον ΑΕΚ τρόπο. Ενώ προηγήθηκε στο 84 μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία και σκόρερ τον Σιμόες, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις από σουτάρα του Κούρτιτς, αλλά τελικά να χάσει κιόλας με 1-2.

Υπό τον φόβο να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο της «Ένωσης» για την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, λήφθηκαν προληπτικά μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Αστυνομικές δυνάμεις και μπαλούρδοι βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων, σαν να είναι μεταγραφές για την χειμερινή ενίσχυση που δεν είδαν ποτέ στην ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η ανοσία που έχουν αποκτήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά από τόσες πίκρες από την αγαπημένη τους ομάδα, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που σου προσφέρει κοκτέιλ άστρα ζένεκα, φάιζερ και μοντέρνα μαζί. Επομένως κανείς δεν νομίζουμε να έβρισκε το κουράγιο να πληρώσει 5.60 στην Αττική οδό για να περάσει μια ηλιόλουστη Πεμπτίτσα στα Σπάτα, ρίχνοντας σκατό στον Μήτογλου και στον Ρότα.

Μύρισε 2013!

 

Best of internet