Quantcast

Μύσταρος Γκουαρντιόλα ζητάει να επιβληθεί πρόστιμο στους ξενύχτηδες παίκτες του επειδή δεν κάλεσαν κι αυτόν

Ο θείος που όλοι θα θέλαμε να υπάρχει στα οικογενειακά τραπέζια

THE NEWSROOM

8 Φεβρουαρίου 2022

H ισχύς εν τη ενώσει. Το συστατικό για μια επιτυχημένη συνταγή όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, φαίνεται πως λειτουργεί στο έπακρο και για την Μάντσεστερ Σίτυ. Κι αυτό φυσικά δεν πετυχαίνεται μόνο όταν επιβραβεύεις τους σωστούς και τους νομοταγείς, αλλά και όταν βρίσκεις το θάρρος να συγχωρείς τους…ανήσυχους και τα ‘ζωηρά’ παιδιά.

Έτσι αποφάσισε να λειτουργήσει κι ο κορυφαίος προπονητής της γενιάς μας, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός των μπλε, όχι μόνο κάλυψε τους ανήσυχους παίκτες του (Μαχρέζ, Γουόκερ, Γκρίλις) που αποφάσισαν να ξενυχτήσουν και να πιουν ένα τζινάκι παραπάνω ρε αδερφέ, αλλά με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, αισθάνθηκε και αδικημένος που δεν τον κάλεσαν μαζί τους.

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είτε εμπιστεύθηκε όσα του μεταφέρθηκαν από τους συνεργάτες του που ήταν παρόντες στην έξοδο που πραγματοποίησε μια μικρή παρέα των παικτών του, είτε δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και επέλεξε να πουλήσει τρελίτσα, μιας και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων πιο πολύ θύμιζαν μεσημεριανάδικο πάνελ, παρά ποδοσφαιρική σύνεντευξη.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης και όντας προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά από ενα βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τον Γκρίλις να παραπατά έπειτα από  βραδινή έξοδο, ο Πεπ σχολίασε: «Είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν με κάλεσαν και ελπίζω την επόμενη φορά να με καλέσουν να δειπνήσουμε σωστά και την ώρα που πρέπει. Έφαγαν μαζί, ήταν νηφάλιοι… Ρίσκαραν με την έξοδο γιατί πλέον υπάρχουν τα πάντα στα social media. Θα τιμωρηθούν με πρόστιμο γιατί… δεν με κάλεσαν».

Αλλά…αυτός είναι ο Πέπαρος!

 

Best of internet