Quantcast

Ο πατέρας του Άλκη ζήτησε φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ-‘Αρη και έδειξε τον δρόμο στους πάντες

Διδαχή μεγαλοψυχίας και πολιτισμού από την οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη

THE NEWSROOM

2 Φεβρουαρίου 2022

Τώρα για αυτόν τον άνθρωπο τι να πρωτοπείς; Έχασε το παιδί του για έναν λόγο που δεν θα καταλάβει ποτέ, η ζωή του ίδιου αλλά και της γυναίκας του δεν θα είναι πια όπως πριν, μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη κι όμως μες στο δράμα που βιώνει αυτή η οικογένεια, βρήκε το σθένος να διδάξει μεγαλοψυχία και πολιτισμό.

Ο πατέρας του άδικα δολοφονημένου 19χρονου Άλκη Καμπάνου, ζήτησε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ ‘Αρη και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και των ίδιων των συλλόγων, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι τα χρήματα να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια.

Την ίδια ώρα στο σημείο όπου ο 19χρονος Άλκης δολοφονήθηκε οπαδοί όλων των ομάδων, έχουν αφήσει αναμνηστικά. Μία μπλούζα, ένα καπέλο, ένα κασκόλ, ένα λουλούδι, κάτι που να δείχνει τον σύλλογο που υποστηρίζουν και πως μπροστά στο τέρας της βίας είναι όλοι ενωμένοι.

Ποτέ ξανά!

Best of internet