Quantcast

Οργισμένοι ομογενείς έψαλλαν από Παπαρίζου μέχρι Θώδη, για να μπουστάρουν την εθνική μας νύφη

Κουμάντο στην Μελβούρνη οι Έλληνες και η Μαρία Σάκκαρη

THE NEWSROOM

21 Ιανουαρίου 2022

Το οτι η ελληνική ομογένεια, όποτε έρχεται σε επαφή με την πατρίδα δίνει άπειρο κόντεντ το ξέραμε. Είναι και λογικό άλλωστε όταν βρίσκεσαι στην άλλη άκρη του κόσμου, να είσαι πιο εκδηλωτικός στην όψη του ελληνικού στοιχείου. Η υποδοχή όμως της εθνικής μας νύφης Μαρίας Σάκκαρη, στα γήπεδα του Αυστραλιανού Όπεν, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Κι αυτό γιατί Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας, έσπασαν κριντζόμετρα κι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα την ώρα που αγωνιζόταν η συμπατριώτισσα τους. Κι όταν λέμε συνθήματα δεν εννοούμε ‘Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό’ ή ‘Ναρκωτικά γυναίκες και λεφτά’, αλλά κανονικά τραγούδια της αθάνατης ελληνικής δισκογραφίας. Ακόμα και περήφανα παραδοσιακά των πανηγυριών.

Στον αγώνα της κόντρα στην Ζενγκ, οι Έλληνες στην κερκίδα της τραγούδησαν το ‘My Number One‘ της Παπαρίζου , με την ίδια να χαμογελάει, προσπαθώντας παράλληλα να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και να μην επηρεαστεί από το κριντζ που διαπέρασε το είναι της.

Στον επόμενο αγώνα της κόντρα στην Κουντερμέτοβα, ο οποίος είχε επίσης θετική έκβαση και πρόκριση για την Μαρία στους 16 του τουρνουά, το ρεπερτόριο των δαιμόνιων ομογενών Ελλήνων άλλαξε και από έθνικ ποπ, το γυρίσανε σε ορθόδοξο παραδοσιακό πανηγυριώτικο.

Οι Έλληνες φίλαθλοι που γέμισαν τις εξέδρες στη Μελβούρνη για το Australian Open, άρχισαν να εμψυχώνουν τη Μαρία Σάκκαρη, με το τραγούδι «Πω πω πω Μαρία», ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν το παραδοσιακό «Μήλο μου κόκκινο». Παράλληλα η κριτής του court, είπε στους φιλάθλους να σταματήσουν να κάνουν τόσο θόρυβο και να ηρεμίσουν, καθώς ακούγονταν υπερβολικά πολύ.

 

Αλλά…πως να σταματήσεις τον οργισμένο Έλληνα!

Best of internet