Quantcast

Βρωμόκλωτσο στην μουρή του Κατάρ έριξε ο King Eric, δεν ψήνεται να δει το αιματοβαμμένο Μουντιάλ

Σπάει την Ομερτά ο Γάλλος μύστης και δείχνει τον δρόμο σε όλους

THE NEWSROOM

12 Ιανουαρίου 2022

Όχι πως δεν τον περιμέναμε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά όταν αυτό που περιμένεις εκφράζεται επίσημα από του ιδίου του στόμα η ευχαρίστηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και ο King Eric, εκτός του οτι δεν μασούσε τον λωκό του στους αγωνιστικούς χώρους και έπαιρνε καρατερίστικες θέσεις στην αδικία και στον ρατσισμό, το ίδιο κάνει και εκτός γηπέδων με γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα.

Ο Ερίκ Καντονά ακόνισε τα τσεκούρια του κοινωνικού πολέμου και επιτέθηκε στο Κατάρ και τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022, δηλώνοντας πως χιλιάδες εργάτες έχουν πεθάνει προσπαθώντας να χτίσουν τα γήπεδα, αναφέροντας επιπρόσθετα πως το φετινό τουρνουά γίνεται στη Μέση Ανατολή μόνο για τα χρήματα.

«Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν και εμείς θα πανηγυρίσουμε και θα χαρούμε για το ποδόσφαιρο;». Με αυτό το ερώτημα ο Ερίκ Καντονά καταθέτει πως θα πάει κόντρα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που αναμένεται να διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ και δίνει το έναυσμα ώστε να ακολουθήσουν κι άλλοι το εμπάργκο στο αιματοβαμμένο Μουντιάλ. Επιπλέον πρόσθεσε:

Δεν με απασχολεί να το παρακολουθήσω, δεν θα το κάνω. Το Κατάρ δεν είναι χώρα για να φιλοξενεί και ν’ ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν θα ήμουν αντίθετος να γίνει το Μουντιάλ σε μια χώρα που θα είχε προϋποθέσεις εξέλιξης και δυνατότητες να πάει μπροστά, όπως είχε γίνει στη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ. Ωστόσο, εκεί πεθαίνουν χιλιάδες εργάτες στα γήπεδα και όλα γίνονται για τα χρήματα, δεν θα μείνει καμία κληρονομιά πίσω

Ένα κλωτσίδι από τον Έρικ με αγάπη!

Best of internet