Quantcast

‘Αχ μωρέ υποφέρει από το κρύο του Παρισιού ο Μέσι’ δηλώνει με πατρικό αίσθημα ο Λουίς Σουάρεζ

Την δυσκολία προσαρμογής του Μέσι στην νέα του ομάδα σχολίασε το Βαμπίρ της Ουρουγουάης

THE NEWSROOM

6 Δεκεμβρίου 2021

Ο Λιονέλ Μέσι μετακόμισε στην Παρί το καλοκαίρι, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα. Μετά από 21 χρόνια στους «μπλαουγκράνα», δε μπορούσε να μείνει στο σύλλογο λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Έτσι, αποχώρησε για λογαριασμό της Παρί κι έτσι ένα καινούριο κεφάλαιο άνοιξε στην ζωή αλλά και στην καριέρα του Αργεντίνου Σταρ.

Ωστόσο, στη Γαλλία μέχρι και σήμερα έχει δείξει μόνο ψεγάδια του ταλέντου του. Για την ακρίβεια, μετράει μόλις 4 γκολ και 3 ασίστ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και όλοι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που φταίει και ο πρόσφατος κάτοχος της χρυσής μπάλας δεν μπορεί να αποδόσει το ίδιο με την ομάδα του Παρισιού.

Ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι, Λουίς Σουάρεζ,  σε πρόσφατη συνέντευξη του στο TNT Sports, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο ο Αργεντινός δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα και η αλήθεια είναι οτι η πιθανή εξήγηση που έδωσε, θα έκανε τον Γιώργο Γεωργίου να ζητήσει μονόωρη εκπομπή στην τηλεόραση μόνο και μόνο για να σχολιάσει αυτή την είδηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός αστέρας και βαμπίρ της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε χωρίς δισταγμό: ‘«Μιλάμε κάθε μέρα. Μιλάμε για τα παιχνίδια, για την οικογένεια. Μου είπε ότι όταν παίζει στο κρύο υποφέρει πολύ. Το ίδιο και με το χιόνι. Πρέπει να συνηθίσεις τον κρύο καιρό εκεί».

Aλλά…αυτός είναι ο Λίονελ Μέσι!

Best of internet