Quantcast

Με 90’s φώτο από όταν έπαιζε Πανιώνιο και μπόλικη μπουμερίλα, ο Θείος Λεό ρίχνει το Insta

Πανιωνάρα από κούνια

THE NEWSROOM

1 Δεκεμβρίου 2021

O κριτής του MasterChef που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αλλά πριν συμβεί αυτό ,ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ή θείος Λεό όπως έχουν συνηθίσει να τον αποκαλούν, θέλησε με μια throwback φωτογραφία τους να ενθουσιάσει τους followers του και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο κατά γενική ομολογία πιο boomer παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε να αναπολήσει τα ’90s, όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο στην ΝεοΣμυρνάρα και οι followers του στο Instagram φάνηκε να ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία από τα μικράτα του.

 

Για όσους θα δυσκολευτούν να τον αναγνωρίσουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι το κάτω δεξιά παιδάκι της φωτογραφίας με την χαρακτηριστική μπαλαδόφατσα.

«Μύρισε 90’ιλα όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό. Δυνατό δεξί “χαφάκι” πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, για να συμπληρώσει δίνοντας ακόμη μια σημαντική πληροφορία για να λύσουμε το κουίζ. «Αρχίζει από “Κ” Τελειώνει σε “ς”».

Πολλά κιλά μπάλα!

Best of internet