Quantcast

Αχ, τι απολαυστικό είναι καλέ να έχεις συμπαίκτη τον Σέρχιο Ράμος, δηλώνει χωρίς ντροπή ο Λίονελ Μέσι

Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι διαδραματίζεται στο Παρίσι

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2021

Eίναι μερικά πράγματα στην ζωή που δεν θα θέλαμε ποτέ να αλλάξουν. Οι Ολυμπιακοί λατρεύουν να μισούν τους Παναθηναϊκούς, η ΑΕΚ λατρεύει να αντιπαρατείθεται για το ποιος είναι πιο πρόσφυγας με τον ΠΑΟΚ και η λίστα των άσπονδων εχθρών είναι ατελείωτη και μεταξύ μας ρισπέκταμπολ. Κάπως έτσι είχαμε συνηθίσει και την σχέση Μέσι- Σέρχιο Ράμος όταν οι δυό τους διασταύρωναν τα ξίφη τους στο El Clasico.

Ξύλο, στραβοστομιές, κόκκινες κάρτες, βιτριολικές δηλώσεις, συνέθεταν ένα σκηνικό που γοήτευε τους φανς αλλά και τους εχθρούς των δύο αστέρων και εξίταρε τους κάθε λογής ποδοσφαιρόφιλους. Από την στιγμή όμως που ο Λίονελ Μέσι μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της ΠΣΖ και συνυπάρχει στο ίδιο ρόστερ με τον Ράμος, η σχέση τους έχει γίνει κάτι σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στη “Marca” όπου επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει μια μέρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ χωρίς καμία ντροπή και με το σύνδρομο Στοκχόλμης που τον διακατέχει, είπε να αποθεώσει τον άνθρωπο που ουκ όλιγες φορές επιχείρησε να του τερματίσει την καριέρα με κάποιον τάκλιν στην καρωτίδα, Σέρχιο Ράμος.

Στην αρχή ήταν περίεργο μετά από τόσα χρόνια αντιπαλότητας, μετά από τόσα classico, τόσες μάχες που δώσαμε στο γήπεδο ως αντίπαλοι. Αλλά πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ήμασταν αντίπαλοι στην Ισπανία. Το να τον έχεις συμπαίκτη είναι απόλαυση. Σιγά σιγά επανέρχεται στις προπονήσεις και ελπίζουμε να παίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός Φετφατζίδης.

Aλλά…αυτοί θα έπρεπε να ήσασταν!

Best of internet