Quantcast

Τίγκα στην έξαψη ο Οζίλ, προειδοποιεί Ολυμπιακό για πάρτυ της Φενέρ στην Αθήνα

Δεν λέει να χωνέψει την τριάρα στον πρώτο γύρο ο Γερμανός

THE NEWSROOM

22 Νοεμβρίου 2021

Δεν λέει να βάλει μυαλό ούτε από την πρόσφατη τριάρα του Ολυμπιακού μες στην Τουρκία, ούτε από την πτωτική πορεία της καριέρας του ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός με Τούρκικη καταγωγή μεσοεπιθετικός, εμφανίζεται ακραία αισιόδοξος για το επερχόμενο ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης και προειδοποιεί…για πάρτυ.

Ο Μεσούτ Οζίλ μάλιστα, μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Γαλατασαράι, εκτός από το μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Europa League, δεν ξέχασε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ματς της Τουρκίας και αναφέρθηκε ακόμα και στον ισχυρό άντρα και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά το σπουδαίο διπλό, ο Γερμανός μέσος της Φενέρ έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του, υπενθυμίζοντας τους πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Πέμπτης (25/11) κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική του Εuropa League. Μάλιστα, δεν έλειψε να αναφερθεί τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας πως πρέπει πάση θυσία να τον αφήσουν δίχως λόγια.

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος αστέρας των «καναρινιών».

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet