Quantcast

Για μια παράταση στο FIFA και 3 λεπτά αργοπορίας, ο Τσάβι έβγαλε στην πρωινή αναφορά τον Ντεμπελέ

Χρηματικό πρόστιμο περιμένει τον μόνιμα τραυματία Γάλλο

THE NEWSROOM

12 Νοεμβρίου 2021

Δεν του έφταναν οι δεκάδες τραυματισμοί από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Βαρκελώνη, δεν του έφταναν τα συνεχόμενα σημαντικά ματς που αναγκάστηκε να χάσει όλα αυτά τα χρόνια στους Μπλαουγκράνα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ καλείται να παλέψει τώρα και με τους ψυχαναγκασμούς του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα και θρύλου της ομάδας, Τσάβι.

Και αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός, δεν ήρθε στην αγαπημένη του ομάδα για να ‘παίξει’ και να δίνει συγχωροχάρτια στους απείθαρχους, αλλά για να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες, ωστέ στο τέλος να δει τα ανάλογα αποτελέσματα. Αποτελέσματα που έχουν λείψει από την φετινή Μπαρτσελόνα, αφού από την στιγμή που ο Μέσι αποχώρησε για να μετακομίσει στο Παρίσι, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οφείλουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του κλαμπ 1,5 ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έπρεπε να είναι παρών στις 08:30 το πρωί για να ξεκινήσει η προπόνηση στις 10:00 και όπως αναφερει η ισπανική έκδοση του ESPN, αφίχθη στις 08:33. Μάλλον δεν πρόλαβε να κάνει save στο Fifa θα πούμε εμείς.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να τιμωρηθεί από τον Τσάβι για την αργοπορημένη κατά… τρία λεπτά, άφιξή του στο προπονητικό κέντρο, όπως επιβάλλουν οι κανόνες του νέου κόουτς της Μπαρτσελόνα. Αυτό ευτυχώς για τον Γάλλο εξτρέμ θα γίνει με κάποιο χρηματικό πρόστιμο και όχι με κατάσχεση της πολυαγαπήμενης του κονσόλας.

Aλλά..αυτός είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Best of internet