Quantcast

Να κάνουν την Καλατράβα αερογέφυρα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δηλώσουν το ΟΑΚΑ για έδρα

Ωραία ιδέα η κοινή έδρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

THE NEWSROOM

10 Νοεμβρίου 2021

Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με το Καυταντζόγλειο ώστε να γίνει προσωρινή έδρα του ΠΑΟΚ μέχρι να ανακατασκευαστεί η Τούμπα, στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο στρέφονται σε άλλες λύσεις. Οι επιλογές γηπέδων που έχουν πέσει στο… τραπέζι από τον ΠΑΟΚ, για την μετεγκατάσταση της ομάδας, την περίοδο που οι Θεσσαλονικείς θα φτιάχνουν το νέο τους “σπίτι” είναι πολλές και μια από αυτές είναι και η Αθήνα.

Ναι, καλά ακούσατε! Το ΟΑΚΑ είναι μια από τις προσωρινές λύσεις που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ και αν συμβεί αυτό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έχουν κοινή έδρα. Στην περίπτωση αυτή είναι πολύ πιθανό να έχουμε αναβίωση του Πανθεσσαλικού και αντάμωμα χουλιγκάνων, που όμως θα περιοριστούν στο να τις παίξουν στο ίσωμα, μιας και το ΟΑΚΑ δεν διαθέτει αερογέφυρα εντός του σταδίου.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ “ ο κ.Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε έναν πίνακα με τα διαθέσιμα γήπεδα γύρω και κοντά στη Θεσσαλονίκη, με ανάλυση της σημερινής τους κατάστασης και των προοπτικών ανάπτυξής τους. Για διάφορους λόγους απορρίφθηκαν οι λύσεις των γηπέδων της Βέροιας, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Κατερίνης και Καλαμαριάς.

Σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση του ΟΑΚΑ, δόθηκε εντολή να βρεθεί και ένα προπονητικό κέντρο που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η ομάδα στην Αθήνα. Συμφωνήθηκε ότι η τελική απόφαση μετεγκατάστασης πρέπει να ληφθεί ως το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet