Quantcast

Άλλον έναν αναγεννησιακό πίνακα μας χάρισε το τιμημένο Πανθεσσαλικό στο πιο Superleague ματς της χρονιάς

Σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει Πανθεσσαλικό Στάδιο

THE NEWSROOM

8 Νοεμβρίου 2021

Φωτογραφία εξωφύλλου: Haris Heizanoglou

Δέος, συγκίνηση, ρίγη, ανατριχίλα. Λέξεις που μοιάζουν φτωχές μπροστά στα κάλλη που ζήσανε όσοι βρεθήκανε χθες το απόγευμα  στο Πανθεσσαλικό, αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση τους. Στο πιο Superleague ματς της χρονιάς, Βόλος και Άρης διασταυρώσαν τα ξίφη τους τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις κερκίδες και πρόσφεραν θέαμα που είχε λείψει από τα ελληνικά γήπεδα.

Η αρχή έγινε λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε το παιχνίδι, όταν οπαδοί του Άρη προσπάθησαν να μπουκάρουν στα επίσημα του Πανθεσσαλικού και η αστυνομία προσπαθώντας να τους απωθήσει προέβησε σε ρίψη χημικών. Τελικά οι ατρόμητοι Θεσσαλονικείς οπαδοί κατάφεραν να περάσουν τα μπλόκα και να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Αχιλλέα Μπέο και τις δυνάμεις περιφρούρησης του. Για λίγα λεπτά οι κερκίδες θύμιζαν ρινγκ και οι είκονες που αποτυπωθήκαν στον φακό μοιάζουν με έργα τέχνης.

Το σκηνικό πολέμου όμως δεν περιορίστηκε μόνο στις κερκίδες, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων, μη μπορώντας να βλέπουν τα μπάχαλα να συμβαίνουν μόνο στις κέρκιδες, θέλησαν να κλέψουν την δόξα από παράγοντες, οπαδούς και μπράβους και άρχιζαν να τις παίζουν μεταξύ τους, όσο το ματς είχε διακοπεί προσωρινά, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα.

 

Η διακοπή αποδείχτηκε ευεργετική αφού σιγά σιγά η κατάσταση εξομαλυνόταν και το παιχνίδι ξανάρχισε ύστερα από 55 λεπτά διακοπής, όπου αμφότερες οι ομάδες είχαν απώλειες. Ο διαιτητής Καραντώνης έλεγξε στο μόνιτορ τη φάση της σύρραξης εντός γηπέδου και με τη χρήση του VAR έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στους Γκρίλο από πλευράς Βόλου και Μπερτόγλιο από πλευράς Άρη, καθώς και στον Μπαριέντος που ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών την ώρα της έντασης εντός γηπέδου.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον Άρη νικητή στο χορτάρι με 1-2 χάρη στα γκολ του Εντιαγέ και του Ματέο Γκαρσία, τον Βόλο να ελπίζει ακόμα πως θα βρει μια θέση στα φετινά πλέι οφ, τον Αχιλλέα Μπέο νικητή στις κερκίδες της οργής, στις δηλώσεις περι οικογενειάρχηδων και στις αιχμηρές ανακοινώσεις κι όλους εμάς τους ουδέτερους λάτρες της Superleague με ένα αίσθημα πληρότητας για όσα είδαν τα ματάκια μας.

Αλλά…αυτή είναι η Σουπερλιγκάρα μας!

 

Best of internet