Quantcast

Guess Who’s Back: Με Κομπόταρο και Έλληνα Φελαϊνί ο Λεβαδειακός κέρασε σουβλάκι τον Αστέρα στο 96′

Λείπουν από την σουπερλίγκ τέτοιες ομάδες διαμάντια

THE NEWSROOM

26 Οκτωβρίου 2021

Σούπερλιγκ χωρίς Λεβαδειακό και Γιάνναρο Κομπότη, είναι αναμφισβήτητα σαν να τρως  φαγητό χωρίς αλάτι. Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε όμως την χαμένη αίγλη που μοιραία επέρχεται στην μεγάλη κατηγορία με την απουσία της ιστορικής ομάδας της Λιβαδειάς, ας απολαύσουμε τουλάχιστον την πιο καλτ ομάδα στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ μέσω του θεσμού του Κυπέλλου.

Εκεί όπου οι πράσινοι της Ρούμελης δαγκώνουν και υπενθυμίζουν σε όλους πόσο πολύ λείπουν από τα μεγάλα σαλόνια. Έτσι, με ψυχή χιλίων λεόντων, ο Λεβαδειακός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος , ο οποίος έκανε μία μικρή έκπληξη αποκλείοντας ομάδα της Super League Interwetten, τον Αστέρα. Μάλιστα, η πρόκριση αυτή ήρθε στο 90+6′ με τον Έλληνα Φελαϊνί, Γιώργο Νίκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια υπεροχή και στο 12′ ένα σουτ του Βρακά εκτός περιοχής για τον Λεβαδειακό ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει με υπερένταση. Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία σε αντίθεση με τον Αστέρα και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 22′, έπειτα από φάουλ του Βρακά η κεφαλιά του Τζημόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο 55′ ο Αστέρας αντέδρασε και απείλησε, όταν ο Αλί Μπαμπά μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού από τα δεξιά, προσπάθησε να ελευθερωθεί, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν λίγο αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρακά από αρκετά μακριά, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, ωστόσο στο 90+6′ ο Λεβαδειακός κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, από το οποίο έγινε και το 1-0, με την κεφαλιά του Νίκα, με το οποίο η ομάδα της Βοιωτίας σφράγισε την πρόκριση στους «16».

Με αυτό το μαλλί σας….

 

Best of internet