Quantcast

Να ρέει ο ιχώρ στο αίμα του επόμενου Τζέιμς Μποντ επιθυμεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Έλληνα ηθοποιό ονειρεύεται να ενσαρκώσει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

THE NEWSROOM

20 Οκτωβρίου 2021

Δεν φτάνει στον Στέφανο Τσιτσιπά η διακωμώδηση του φημισμένου Βρετανού πράκτορα Τζέιμς Μποντ από τον Θανάση Βέγγο στην θρυλική ελληνική ταινία ‘Θου Βου καραφλός πράκτορ 000’, κι αυτό γιατί ο Έλληνας πρωταθλητής και ΝΟ3 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να ενσαρκωθεί ο ρόλος του γοητευτικού και ατρόμητου πράκτορα και μη ειρωνικά από Έλληνα ηθοποιό.

Το ποιος θα είναι ο επόμενος 007 συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού και των δημοσιογράφων με τους συντελεστές τα δέχονται ασφυκτικές πιέσεις για το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Γκρέγκ. Την ώρα που ακούγονται πολλά ονόματα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς καταθέτει τη δική του πρόταση στο Twitter.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την πρόταση Τσιτσιπά, και όχι πάντα με κομψό για τον Έλληνα πρωταθλητή τρόπο. Μπορεί να μην αναφέρει συγκεκριμένο όνομα για τον επόμενο πρωταγωνιστή του θρυλικού 007, ωστόσο η πρότασή του είναι να είναι Έλλην και να πετάνε ελικόπτερα πάνω από τον Κορυδαλλό ενώ πίνει καφέ σε γνωστή αλυσίδα που ξεκινάει από Eve και τελειώνει σε rest.

Κάποιος έγραψε ότι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα έπρεπε να είναι κάποιος που το όνομά του είναι… Στέφανος και το επώνυμο Τσιτσιπά, με άλλον χρήστη να απαντά: «Όχι, δεν μπορούμε να έχουμε έναν Μποντ που κρύβεται στην τουαλέτα κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα», αναφερόμενος στα toilet breaks του Έλληνα τενίστα που έχουν γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα.

 

Σε κάθε περίπτωση..αυτοί είστε!

Best of internet