Quantcast

Κάποιου είδους τρολ δεχόμαστε από την Κonami, κυκλοφόρησε το eFootball με γραφικά ευχούλη

Ο απόλυτος ξεπεσμός ενός ιστορικού παιχνιδιού

THE NEWSROOM

30 Σεπτεμβρίου 2021

Το eFootball κυκλοφόρησε σήμερα και αρκεί να αναφέρουμε ότι όσοι είχαν ήδη την ευκαιρία να ασχοληθούν με το παιχνίδι, είναι με το χέρι στο κεφάλι και σιχτιρίζουν την ώρα και την στιγμή που παίξαν στην ζωή τους PES. To eFootball, η μετεξέλιξη της σειράς PES της Konami, που από φέτος μετατράπηκε σε δωρεάν παιχνίδι με έξτρα περιεχόμενο που θα προσφέρεται επί πληρωμή, έχει ήδη συγκεντρώσει τα χειρότερα σχόλια.

Παρόλο που το eFootball είναι δωρεάν, οι όποιες ελπίδες έχει ότι θα καταφέρει να πάει κόντρα στο FIFA, φαίνονται να εξανεμίζονται με το που κάνεις κίνηση να πατήσεις επιλογή ομάδας και βλέπεις τους παίχτες ως ευχούληδες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζουν γρήγορα με βιντεάκια και στιγμιότυπα οθόνης που τρολάρουν το παιχνίδι και το γλέντι έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Οι fans του πρώην PES, που μέχρι και το όνομα άλλαξαν οι αθεόφοβοι, σαν το προδοτικό ΠΑΣΟΚ που έγινε κίνημα αλλαγής,  έχουν εξαγριωθεί με το γεγονός ότι η Konami δεν ασχολήθηκε στα σοβαρά ούτε με τις ομάδες, ούτε με τους παίχτες όπως ο Lionel Messi που έχει τα δικαιώματά του. Και πως να γίνει αυτό, όταν ο Αργεντίνος σταρ απεικονίζεται σαν να έχει γλαύκωμα ή σαν να είναι τελετάμπι.

Κάποιοι PC gamers αναφέρουν ότι το παιχνίδι δεν τους αφήνει να το «τρέξουν» σε ανάλυση πάνω από 720p, ενώ κάποιο αναφέρουν κοροϊδευτικά πως «το Steam θα πρέπει να εφεύρει κάποια πολιτική αποζημίωσης ακόμη και από τέτοια παιχνίδια που διανέμονται δωρεάν».

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet