Quantcast

Kλαίει η μάνα του Ρον Αρτέστ με τα καρφώματα του Μήτογλου σε τραποτράγουδο του Light

Σε ρόλο Woody από το white men can’t jump ο Ντίνος Μήτογλου

THE NEWSROOM

28 Σεπτεμβρίου 2021

Πέραμα, αλητεία, αγγλικό φλόου, γυμνόστηθοι μες στην νύχτα να παίζουν μπασκετάκι, βρωμιά και μπουμ μπάπ. Πριν 20 χρόνια ο αστέρας του ΝΒΑ Ρον Αρτέστ, είπε να περάσει μια βόλτα από το hood του Πειραιά, να παίξει μονάκι με τους active member στις μπασκέτες του Περάματος και ταυτόχρονα να ραπάρει σε ρυθμούς ‘Φύλακα άγγελου’. Μουσικό εγχείρημα που μπορεί να μην είχε την επιτυχία που θα του άξιζε, αλλά σίγουρα όσοι νιώθαν από Low Bap εκείνη την εποχή βρέξαν τα βρακάκια τους.

«Έμεινα δέκα μέρες στην Ελλάδα και τις εννιά ήμουν στο Πέραμα, μαζί με τον Μιχάλη των Active Member. Παίζαμε κάθε βράδυ μπάσκετ στο ανοιχτό γηπεδάκι εκεί στα καζάνια. Έβλεπα την θάλασσα και σε αυτήν την μικρή γειτονιά ένιωσα ζεστασιά που μόνο η δική μου γειτονιά μου είχε προσφέρει μέχρι τότε. Εκεί δεν έκανα φίλους… αλλά αδέλφια», θα δήλωνε μερικά χρόνια αργότερα για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Κι αφού οι εποχές του Low Bap πέρασαν ανεπιστρεπτί και οι αστέρες του NBA προτιμούν τις γειτονιές του Brooklyn να βγάλουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, αυτό που έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε στην χώρα μας πλέον, είναι χαριτωμένους λευκούς μπασκετμπολίστες να σουτάρουν και να καρφώνουν όχι με τόση χάρη και στυλ, στον ρυθμό των σημερινών τραποτράγουδων, σε αστραφτερά βίντεο κλιπ.

Νο χέιτ φυσικά για τον Κωνσταντίνο τον Μήτογλου, που το παιδί δεν χάλασε χατίρι στον Light και πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο video clip του γνωστού τράπερ αλλά και του Khay Be. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, επιδίδεται σε μπασκετικά ζογκλερικά στους ρυθμούς του τραγουδιού «Ποσοστά», όπου γίνεται αναφορά και στον ίδιο: «Συμβόλαια κλείνω, ποσοστά δεν δίνω, νιώθω σαν τον Ντίνο…».

Aλλά…αυτοί είστε!

 

Best of internet