Quantcast

Έμπιστος φαινόταν: O Σεμέδο συνελήφθη για βιασμό 17χρόνης και περνάει για δεύτερη φορά κάγκελο

Χωράει κι άλλους η Τρίπολη

THE NEWSROOM

30 Αυγούστου 2021

Λίγες μέρες αφού η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα κλωνίστηκε από την είδηση οτι ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτυ, Μεντύ, συνελήφθη στην Μεγάλη Βρετανία με την κατηγορία του βιασμού κατ’εξακολούθηση, ένα άλλο περιστατικό, αυτή την φορά στην χώρα μας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη, κατηγορούμενος για βιασμό, ύστερα από καταγγελία ανήλικης (17χρονης) αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα και στην συνέχεια στο Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο Σεμέδο, ο οποίος στο παρελθόν είχε ξανασυλληφθεί και είχε περάσει μάλιστα το κατώφλι της φυλακής  για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων, είχε αποκλειστεί εδώ και 10 μέρες από την αποστολή του Ολυμπιακού και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η 17χρονη κατήγγειλε χθες το βράδυ,  πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Μάλιστα, κατηγορούμενος για από κοινού βιασμό σε βάρος της 17χρονης είναι και ένας 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με την ίδια κατηγορία.

 

Best of internet