Quantcast

Με 2 γκολ και 2 ασίστ συστήθηκε ο Τζόλης στους Αγγλέουρες, περήφανος ο Snoop Dog

Τσιμίκας και Τζόλης τρελαίνουν το νήσι

THE NEWSROOM

25 Αυγούστου 2021

Καλύτερη εκκίνηση με τη φανέλα της Νόριτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Τζόλης. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας με 6-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Carabao Cup, αλλά πολύ περισσότερο επειδή το ντεμπούτο του στα αγγλικά γήπεδα συνοδεύτηκε από δύο γκολ και δύο ασίστ!

Ο Θεσσαλονικιός μύστης που αγωνίζεται στην αγαπημένη ομάδα του Snoop Dog (Ναι καλά ακούσατε), άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, τροφοδότησε τον Ραπ στο 34ο για το 3-0 των γηπεδούχων και σκόραρε και πάλι στο 66ο για το 5-0. Στο 75′ έδωσε τη δεύτερή του ασίστ για το 6-0 από τον Σάρτζεντ.

Ο Χρήστος Τζόλης όχι μόνο ενθουσίασε τους οπαδούς της Νόριτς και ολόκληρο το νησί, αλλά αναδείχθηκε και MVP της Νόριτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο 19χρονος άσσος ζει το όνειρο του στην Γηραιά Αλβιώνα και δείχνει πως μακριά από την ελληνική τοξικότητα, μπορεί να καταφέρει τα πάντα και να εξελιχθεί σε ένα εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης.

«Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με τη Νόριτς, την οποία βοήθησα να εξασφαλίσει την πρόκριση. Είναι τρομερό το συναίσθημα το να αγωνιστώ και να σκοράρω μπροστά στους οπαδούς μας. Είναι τα πρώτα μου στο ταξίδι μου μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο νεαρός διεθνής.

Νόμιζες πως τα’δες όλα;

Best of internet