Quantcast

Η κοσμοϊστορική Σουπερλιγκάρα ξεκινάει τελικά στις 9/11 και επισκιάζει επέτειο Δίδυμων Πύργων

Ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα η έναρξη της SuperLeague

THE NEWSROOM

23 Αυγούστου 2021

Ο πολυπόθητος λευκός καπνός δεν βγήκε από το κρίσιμο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με τη ΓΣ να παίρνει αναβολή για τις 31 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/08) και πάει για 11-12 Σεπτεμβρίου λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Εν ολίγοις, δύο κοσμοιστορικά γεγονότα αναμένεται να συμπλεύσουν ημερομηνιακά στις 9/11, με την έναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, την SuperLeague, να επισκιάζει σίγουρα την επέτειο 22 χρόνων από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Θυμίζουμε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή για τις 6 ομάδες που παραμένουν ακόμα χωρίς τηλεοπτική στέγη (παρά την προσπάθεια από Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό να κλείσουν συμφωνία με την Cosmote Tv και τον Αστέρα να συμφωνήσει με την Nova), με τις 5 εξ αυτών να ζητούν τηλεοπτική κάλυψη για δύο χρόνια και να οδηγούνται προς το παρόν σε αδιέξοδο.

Με τα πράγματα να δείχνουν ακόμα μετέωρα ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος, ένα στατιστικό στοιχείο φανερώνει πόσο μπροστά είναι το βαλκανικό ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί  το Ελληνικό και το Αλβανικό πρωτάθλημα είναι τα μοναδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη (στις 55 χώρες οι οποίες βρίσκονται στην «ομπρέλα» της UEFA) τα οποία θ’ αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.

Λίγη υπομονή ακόμα..

Best of internet