Quantcast

Δεν πολυψήνεται για εμβόλιο ο Τσίτσι, feel betrayed στην τοποθεσία Eκάλη club o Άδωνις

Η μεγάλη αποστασία

THE NEWSROOM

17 Αυγούστου 2021

Λίγο πριν την έναρξη του Masters 1000 στο Σινσινάτι, το δικό μας παιδί, ο άνθρωπος που λατρεύουμε να μισούμε, Στέφανος Τσιτσιπάς, δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει εμβολιαστεί και πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να το κάνει μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορωνοϊό να γίνει υποχρεωτικός για τους αγώνες.

«Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Κανείς δεν έχει κάνει υποχρεωτικό το να εμβολιάζεσαι», είπε σε δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν θα αναζητούσε κάποιο εμβόλιο ενώ αγωνίζεται στις ΗΠΑ. «Σε κάποια φάση θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνίζομαι οπότε δεν το έχω κάνει, όχι», πρόσθεσε.

Σε διευκρινιστική ερώτηση όμως για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά της Covid-19, μόνο αν αυτός γίνει υποχρεωτικός, λειτούργησε διπλωματικά, ελίχθηκε σαν το χέλι και απάντησε: «Φυσικά…»

 

Όπως μοιάζει λόγικο, έχοντας υπόψιν οτι μιλάμε για έναν αθλητή τεράστιου βεληνεκούς, αλλά και ταυτόχρονα έναν από τους διάσημους Έλληνες που συμμετείχαν στην καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Ασφαλείς», με σκοπό την προώθηση των μέτρων κατά της πανδημίας, η δήλωση του αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών και του συναθλητή του Άδωνη Γεωργιάδη.

O Υπουργός της καρδιάς μας, αν και Αθηναίος, λειτούργησε Λακωνικά και σχολίασε την αποστασία του Στέφανου Τσιτσιπά, με μια τόσο μικρή αλλά με τεράστιο νόημα λέξη. ‘Κρίμα’. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ. Ο ‘Αδωνις νιώθει προδομένος στην τοποθεσία Ekali Tennis Club και σιχτίρισε την ώρα και την στιγμή που εμπιστεύτηκε τον Καρδιτσιώτη ινφλούενσερ για την κοβιντική του καμπάνια.

 

Best of internet