Quantcast

Κιελίνι: Σιγά την πορεία της Αγγλίτσας στο EURO με τόσα ματς στην έδρα της

Μάλλον σε λάθος τάιμινγκ απασφάλισε ο Κιελίνι

THE NEWSROOM

9 Ιουλίου 2021

Ο Κιελίνι απασφάλισε, ίσως παίζει mind games, ίσως κάνει και το λάθος να προκαλέσει μια χώρα που διψάει και λυσσάει για να κατακτήσει την πολυπόθητη κούπα. Σε κάθε περίπτωση ο Ιταλός αμυντικός αμφισβητεί την πορεία της Αγγλίας στο EURO και θεωρεί πως το να παίζεις στην έδρα σου και να νικάς, δεν είναι δα και κάνα σπουδαίο κατόρθωμα.

Ο μόνιμα μπανταρισμένος στο κεφάλι Κιελίνι, μετά την σποντίτσα που έριξε για την παρουσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στον τελικό του EURO, προετοιμάζεται να τα βάλει με τον Κέιν και τους υπόλοιπους Άγγλους αστέρες το βράδυ της προσεχούς Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ» μπροστά σε 60.000 οπαδούς.

Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι Βρετανοί και ελάχιστο κομμάτι των κερκίδων θα έχει Ιταλούς, αφού, απαγορεύεται το ταξίδι δίχως καραντίνα κι έτσι θα στηρίξουν την «σκουάντρα ατζούρα» μονάχα όσοι είναι κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα δεν άλλαξε η απόφαση για το ποσοστό που θα βρεθεί στις κερκίδες, με το 75% της χωρητικότητας να παραμένει.

Ο Κιελίνι μιλώντας για το ματς και σχολιάζοντας την παρουσία των «τριών λιονταριών» στον μεγάλο τελικό, είχε να πει: «Ήταν μάλλον προβλέψιμο να βρεθούν οι Άγγλοι στον τελικό από τη στιγμή που 6 στα 7 ματς μέχρι και το φινάλε είχαν να τα παίξουν στο “Γουέμπλεϊ”».

Μακάρι Σουάρεζ εύχονται οι Άγγλοι αυτή την στιγμή στον Κιελίνι.

 

Best of internet