Quantcast

Ο Αυστριακός Αρναούτοβιτς έβρισε στα σέρβικα την Αλβανίδα μάνα του Βορειομακεδόνα Αλιόσκι

Βαλκανικές στραβοστομιές στο EURO

THE NEWSROOM

14 Ιουνίου 2021

Τι θα ήταν το EURO άραγε χωρίς τις βαλκανικές στραβοστομιές μεταξύ παικτών που μπορεί να μην αγωνίζονται στην χώρα καταγωγής τους αλλά έχουν την βαλκανική παιδεία μέσα στο αίμα τους; Θα ήταν μια νερόβραστη διοργάνωση για να περνάει κάπως η ώρα τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και δεν θα είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον.

Έτσι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, είπε να προσθέσει λίγο σκληρό ροκ στην κατά τ’άλλα ποπ διοργάνωση και με στυλ καρκαλέτσι να αφήσει το στίγμα του. Σύμφωνα λοιπόν με τους Σέρβους, ο Αρναούτοβιτς έβρισε χυδαία τον Αλιόσκι, στον πανηγυρισμό του γκολ από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, βάζοντας στο στόμα του την μητέρα του συναδέλφου του.

Στον πανηγυρισμό του φαίνεται να λέει «εγώ, εγώ», τη στιγμή που οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.Ο επιθετικός της Shanghai Port, ωστόσο, φαίνεται ότι ξέφυγε από τα όρια του πάθους της στιγμής. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλάμπα πήγε να του κλείσει το στόμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα καταγγέλλουν στη Σερβία, διαβάζοντας τα χείλη του προκύπτει ότι βρίζει τη μάνα του Αλιόσκι. Συγκεκριμένα, φέρεται να του είπε: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα». Σε κάθε περίπτωση, τα Βαλκάνια είχαν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους σε μεγάλη διοργάνωση και απέδειξαν οτί είναι το αλατοπίπερο για να πάει καλά η ποδοσφαιρική χρονιά.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet