Quantcast

Eντωμεταξύ οι Survivors πήγαν Μαϊάμι να δουν Γιάννη, ο Γιάννης αγνοεί την ύπαρξη τους, δεν χαιρετάει καν

Σκούπα σε Χιτ και Survivors έριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

THE NEWSROOM

31 Μαΐου 2021

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομάδα του, τους Μπακς, η φετινή χρονιά είναι ένα στοίχημα που καλούνται να φέρουν εις πέρας για να φτάσουν στο πολυπόθητο δαχτυλίδι και να κάνουν τους οπαδούς τους χαρούμενους. Για να το καταφέρουν όμως αυτό οι σκόπελοι που πρέπει να περάσουν είναι αρκετοί. Αρχικά οι κακοί τους δαίμονες Μαιάμι Χιτς, αργότερα το πανίσχυρο φέτος Μπρούκλιν και μετά…βλέπουμε.

Πρώτη πράξη πάντως, πετυχημένη. Και μάλιστα πολύ εμφατικά. Τα ελάφια σκούπισαν τους Χιτ με 4-0 και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας, εκεί που όλα δείχνουν οτι θα αντιμετωπίσουν τους Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν. Πως φτάσαν όμως να πάρουν διπλάρα στο Μαιάμι και να γλεντήσουν Μπάτλερ και Ντράγκιτς; Μα φυσικά, με την υποστήριξη των Ελλήνων στις κερκίδες. Και όχι όποιων κι όποιων Ελλήνων, των Survivors παρακαλώ.

Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ, όμως δεν κατάφεραν να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μένοντας με την μισή χαρά ή με κάτι άλλο στο χέρι. Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό στο γήπεδο των Χιτ και παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια του Γιάννη και των Μπακς και μάλιστα του φέραν και γούρι.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός δεν κατάφεραν ποτέ να μιλήσουν μετά το ματς με τον σούπερ σταρ και μάλιστα, δεν πήρε καν χαμπάρι ότι υπήρχαν Έλληνες παίκτες του Survivor στο γήπεδο.

«Ωραία φάση. Ήταν υπερθέαμα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αλλά σε όλα τυπικοί, με τις μάσκες τους… Θέλαμε να του φωνάξουμε και δεν μας άκουυγε. Με το που είπαμε να του φωνάξουμε, λέμε θα ακούσει ελληνικά και θα γυρίσει. Αλλά όταν άρχισε το παιχνίδι ακούγαμε από παντού ελληνικά. Μετά το ματς δεν ήρθε διότι δεν κατάλαβε ποιοι είμαστε. Δεν γύρισε καν να μας κοιτάξει. Άσε που ήταν δύσκολο με τις μάσκες να φωνάξουμε», είπε ο Λιανός στον Sfera 102,2.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet