Quantcast

ΑΕΚτζήδες ανταποδίδουν balls στον Κασάμι με δαχτυλογραφία στο αμάξι του

Βεντέτα αγάπης για ΑΕΚτζήδες και Κασάμι

THE NEWSROOM

31 Μαΐου 2021

Κάνοντας μια αναδρομή στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, θα θυμηθούμε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα (όπως μας συνηθίζουν άλλωστε Ολυμπιακός και ΑΕΚ), με την ένωση να αντιμετωπίζει τους ερυθρόλευκους για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην φάση των 8 και το παιχνίδι να διεξάγεται σε ένα γεμάτο από 65.000 οπαδούς ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ που εκείνη την χρονιά αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική, είχε πάρει ισοπαλία 1-1  στο Καραισκάκη και περίμενε στο γήπεδο της τον Ολυμπιακό για την μεγάλη υπέρβαση.

Τελικά με ένα αμφισβητούμενο γκολ του Χάρα στο τέλος, ο Ολυμπιακός απέδρασε και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά το ματς θα μείνει στην ιστορία για μια χειρονομία και αργότερα για μια απίστευτη δικαιολογία. Ο Παιτίμ Κασάμι, μετά το γκολ του Χάρα κι ενώ πολλοί οπαδοί είχαν μπει στο ταρτάν του γηπέδου, έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς της ΑΕΚ με το κλίμα για λίγη ώρα να θυμίζει Βιετνάμ. Στην απολογία του λίγες μέρες μετά, ισχυρίστηκε οτι έδειξε τον μηρό του και όχι τα αχαμνά του, αλλά τελικά δεν γλίτωσε την τιμωρία, αφού ένας οπαδός της ΑΕΚ τον μήνυσε και τελικά δικαιώθηκε.

Ο Κασάμι που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό, φαίνεται πως δεν θα ‘ξεμπλέξει’ ποτέ με τους οπαδούς της ΑΕΚ και του το κρατάνε ακόμα μανιάτικο. Απόδειξη για αυτό, το μήνυμα αγάπης που έλαβε στο σκονισμένο αυτοκίνητο του από κιτρινόμαυρο αποστολέα. Το μήνυμα έγραφε “Κασάμι πάρε τ’ α…α μου. Μόνο ΑΕΚ”.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, “ανέβασε” φωτογραφία στα social media από το όχι και τόσο πλυμμένο αυτοκίνητο του και απάντησε με τη φράση “Μόνο Ολυμπιακός”. Ανταλλαγή balls λοιπόν ευτυχώς σε ευχάριστο κλίμα αυτή την φορά και με την προσδοκία από αρκετούς να επιστρέψει ο Ελβετός μέσος στην αγαπημένη του χώρα και το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο!

 

Best of internet