Quantcast

Σπανουλοειδής επιστροφή στην Εθνική Ελλάδος, για Σπανουλοειδή καλάθια και επιτυχίες

Σπανούλης κι Αντετοκούνμπο για τρελά γούστα στην Εθνική

THE NEWSROOM

27 Μαΐου 2021

Είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλέον η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ρικ Πιτίνο και Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκαν και έδωσαν τα χέρια για την επιστροφή του Kill-Bill στην Εθνική Ελλάδας μετά από έξι χρόνια κι έτσι ο Λαρισαίος γκαρντ θα αγωνιστεί ξανά με την γαλανόλευκη, ελπίζοντας όλοι το πέρασμα του να συνοδευτεί με επιτυχίες.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ρικ Πιτίνο με τον Bασίλη Σπανούλη, η οποία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (27/5), ολοκληρώθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε με τον Έλληνα γκαρντ, του εξήγησε το πλάνο του για την εθνική ομάδα και στη συνέχεια οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για να πορευθούν μαζί εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Πιτίνο από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως ήθελε στην Εθνική τον Σπανούλη, όχι μόνο για την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, αλλά και για την προσωπικότητά του εντός και εκτός παρκέ, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όλη την ομάδα. Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει, ο Μπίλαρος πάτησε τα 39, το κοντέρ των παιδιών του με την Ολυμπία έχει φτάσει τα 6, αλλά αυτό δεν τον πτοεί από την μεγάλη πρόκληση με το εθνόσημο.

Μάλιστα ανάμεσα στα ονόματα θα βρίσκονται και εκείνα των αδελφών Αντετοκούνμπο (Γιάννης, Θανάσης και Κώστας), ώστε ο Αμερικανός προπονητής να έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα της χρησιμοποίησής τους σε περίπτωση που οι πορείες τους στα playoffs με τους Μπακς και τους Λέικερς ολοκληρωθούν πρόωρα. Σε αυτή την περίπτωση, το να δούμε Γιάνναρο στα prime του μαζί με ώριμο Σπανούλη και Νικ δε Κουίκ Καλάθη, πέρα του οτι θα χορτάσει το ματάκι μας μπασκετάρα, θα κάνει και τους Βαγγέλη Ιωάννου και Βασίλη Σκουντή να ανακαλύπτουν καινούρια προσωνύμια για τους ίδιους ή για τα καλάθια τους.

Σπανουλοειδές buzzer beater!

Best of internet