Quantcast

Ρε αφήστε τα παππούδια και πάρτε τον Σεμέδο, λένε οι συμπατριώτες του που δεν κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας

Άκυρο για γιούρο έριξε ο Σάντος στον Σεμέδο

THE NEWSROOM

24 Μαΐου 2021

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην καλέσει τον Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή για το Euro, ενώ επέλεξε όλους κι όλους τρεις στόπερ, οι δύο εκ των οποίων 37 και 38 ετών, προκάλεσε αντιδράσεις εκ μέρους των Πορτογάλων φιλάθλων. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και κυρίως σε πολύ καλή ηλικία.

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην καλέσει τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 26άδα για το EURO, ούτε τους Σα – Μπρούμα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας επέλεξε όλους κι όλους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Ρούμπεν Ντίας της Σίτι, τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ και τον Πέπε της Πόρτο.

 

Οι Πορτογάλοι χρήστες του twitter εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Σάντος να καλέσει μόνο τρεις στόπερ, οι δύο εκ των οποίων μάλιστα είναι μεγάλοι σε ηλικία. Ο Φόντε είναι 37 ετών και ο Πέπε 38. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι στην αποστολή θα έπρεπε να συμπεριληφθεί ο Σεμέδο του Ολυμπιακού και να μείνει εκτός αποστολής ο χαφ της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο.

 

Χωρίς τον Φόντεν μπορώ, χωρίς τον Σεμέδο όχι

 

Best of internet