Quantcast

Ο Έντσο Πέρες ντύθηκε Αλμέιδα, έκατσε τερματοφύλακας σε όλο το ματς και η μεγάλη Ρίβερ νίκησε

Το θάυμα, του θαύματος, ω θαύμα

THE NEWSROOM

20 Μαΐου 2021

Ιστορία έγραψε χθες το βράδυ η ομάδα της River Plate, καθώς κέρδισε την Independiete Sante Fe, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα μας πείτε που είναι το παράξενο; Το παράξενο είναι, ότι η ομάδα της Αργεντινής αγωνίστηκε χωρίς κανονικό τερματοφύλακα στη σύνθεση της, αλλά με τον μέσο Ένζο Πέρες. Ναι καλά ακούσατε, ο Αργεντινός διεθνής ντύθηκε Ούγκο Αλμέιδα ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 90λεπτο παρακαλώ και παρόλα αυτά η ομάδα του κέρδισε!

Τι και αν 20 ποδοσφαιριστές της τέθηκαν νοκ άουτ λόγω κορωνοιού από την αναμέτρηση και έμεινε με μόνο 11 παίκτες διαθέσιμους; Τι και αν ξέμεινε από τερματοφύλακες και χρειάστηκε να μπει και να υπερασπιστεί την εστία της ο μέσος Έντσο Πέρες που αντιμετώπιζε μάλιστα πρόβλημα τραυματισμού;

Η Ρίβερ Πλέιτ έδειξε πως στο ποδόσφαιρο εκτός από την κλάση και την ποιότητα χρειάζεται ψυχή και καρδιά και αυτά τα στοιχεία τα διέθεταν οι παίκτες του Μαρσέλο Γκαγιάρδο τα ξημερώματα της Πέμπτης, αφού αν και αποδεκατισμένοι και χωρίς ούτε μία αλλαγή στη διάθεσή τους μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores.

Αντίπαλός τους στο “Μονουμεντάλ” η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε από την Κολομβία, με τους Ανχιλέρι και Άλβαρες να δίνουν προβάδισμα στους “εκατομμυριούχους” με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν μόνο το σκορ στο 73′ για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Tεράστιος Πέρεζ, τεράστια Ρίβερ

Best of internet