abaluben NEA

Αστυνομία έχει μεταβεί στις ταράτσες των Ιωαννίνων, έφυγε τελικά ο Γιαννίκης

Ο Γιαννίκης έφυγε, συνιστούμε ψυχραιμία στον εμπνευστή του πανό


THE NEWSROOM · 19 Μαΐου 2021

Γιαννίκη μείνε ή πηδάω’. Το πανό που χάρισε άπειρα edits για κάθε περίσταση και σηκώθηκε σε ένα ταπεινό μπαλκόνι των Ιωαννίνων, δεν ήταν αρκετό για να μεταπείσει τον Έλληνα τεχνικό να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιαννένα. Δίχως να γνωρίζουμε τι έχει απογίνει ο εμπνευστής αυτού του πανό, ελπίζουμε να μην έχει πάρει την καταδικαστική απόφαση για τον εαυτό του και να έχει μεταβεί αστυνομία σπίτι του, για να τον αποτρέψει.

To μόνο σίγουρο είναι οτι παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί πλέον ο Αργύρης Γιαννίκης! Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο. Την ίδια ώρα, ο Αργύρης Γιαννίκης με δήλωσή του αναφέρει πως η παρουσία του στον ΠΑΣ είναι ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια στην καριέρα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ και η δήλωση του Γιαννίκη:
Ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πράγματα πρωτοφανή, αντιμετωπίσαμε μαζί, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι της ΠΑΕ, προβλήματα και δυσκολίες που κάποιες στιγμές έδειχναν ανυπέρβλητα.
 
Μπορέσαμε όμως με συλλογική δουλειά να αναδειχτούμε πρωταθλητές της SL2 και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη πορεία την SL1 και το Κύπελλο Ελλάδας.
 
Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρουσία του προπονητή μας, Αργύρη Γιαννίκη, τον οποίο ευχαριστούμε βαθιά αλλά και με τον οποίο σήμερα πρέπει δυστυχώς να αποχαιρετιστούμε καθώς δε θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας, ελπίζοντας όλων μας οι δρόμοι να συναντηθούν και πάλι.

Coach Γιαννίκη, σε ευχαριστούμε!!
 
Για πάντα Γιαννενάρα.
 
Αντίστοιχα ο κ.Γιαννίκης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το pasgiannina.gr:
 
“Μετά από δυο χρόνια άκρως επιτυχημένης και επωφελούς συνεργασίας και έχοντας εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας (άνοδος στην Super League, άνετη παραμονή, αξιοπρεπής πορεία στο κύπελλο) ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Η μετάβαση στην επόμενη ημέρα για τον ΠΑΣ έγινε με την αγαστή συνεργασία της διοίκησης, που ήταν ενημερωμένη για την απόφαση μου πολύ νωρίτερα . Τα συγκεκριμένα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που προσπάθησαν τον τελευταίο καιρό να παρουσιάσουν την απόφαση μου ως σήριαλ και πως θα έκαναν κακό στην ομάδα δεν έπιασαν τόπο. Με την διοίκηση είχαμε υπέροχη συνεργασία και ένα ανθρώπινο και επαγγελματικό χωρισμό. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Χριστοβασίλη για την υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της θητείας μου, αλλά και για την εξαιρετική πρόταση ανανέωσης, δείγμα της αναγνώρισης του έργου μου. Ο ΠΑΣ θα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και ήταν ιδιαίτερη η τιμή που μου έγινε, ώστε να μπορώ να προπονήσω αυτή την υπέροχη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές, την ΕΠΣ Ηπείρου και την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ. Ιδιαίτερα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης, τους απανταχού Ηπειρώτες που σε κάθε συνάντηση, μου έδειχναν την αγάπη και την συμπαράσταση τους.
 
Εύχομαι σε όλους υγεία και εκπλήρωση κάθε προσωπικής επιθυμίας.
 
Αργύρης Γιαννίκης”
Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα κι εγώ δεν έχω Γιαννίκη!

Best of internet