Quantcast

Σε ναζιστοαπολύμανση γηπέδου προχώρησαν οι οπαδοί της Ράγιο μετά από επίσκεψη ακροδεξιών πολιτικών

Το καμάρι της Μαδρίτης σε δραστικές λύσεις

THE NEWSROOM

28 Απριλίου 2021

Το μαγάρισαν, το μόλυναν, το δηλητηρίασαν. Και μάλιστα, ένα γήπεδο που φιλοξενεί μία από τις γνωστότερες αντιφασιστικές κερκίδες σε όλη την γη, αυτή της Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι ηγέτες του ακροδεξιού VOX, Santiago Abascal και Rocio Monasterio, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στην ισόπαλη με 2-2 αναμέτρηση της Ράγιο με την Αλμπαθέτε και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ‘Vallecas’.

Μετά από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, τα αντανακλαστικά των οπαδών της Ράγιο ήταν καίρια και οι λύσεις δραστικές. Η επίσκεψη των ηγετών του ακροδεξιού VOX δεν έμεινε αναπάντητη από τους οπαδούς ενός συλλόγου με παράδοση στην αριστερή συνείδηση, ενεργοποιώντας τους για μία συμβολική κίνηση.

Έτσι λοιπόν οι αντιφασίστες φίλοι της Ράγιο πήραν σκούπες και σφουγγαρίστρες και πήγαν στο «Estadio de Vallecas», ναι καλά ακούσατε, για απολύμανση!

 

Σημειώνεται οτι κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου παιχνιδιού οι φίλοι της Ράγιο διέκοψαν τον αγώνα με απίστευτες αποδοκιμασίες για τον επιθετικό της αντιπάλου τους, τον Ζοζούλια, αποκαλώντας τον Ναζί!

Ο Ζοζούλια είχε δοθεί και ως δανεικός στην Ράγιο το 2017, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ λόγω του ακροδεξιού παρελθόντους του, το οποίο είχε προκαλέσει και τότε τεράστιες αντιδράσεις.

Αγαπάμε Ράγιο!

Best of internet