Quantcast

Στα ερυθρόλευκα ντύνουν οι Ιταλοί τον Μπουφόν, τελευταία του ευκαιρία να πάρει Τσου Λου

Μην εκπλαγείτε αν καταλήξει στο Λιμάνι

THE NEWSROOM

27 Απριλίου 2021

Είναι ο μοναδικός τίτλος που λείπει από το πλούσιο παλμαρέ του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Είναι ίσως και ο μοναδικός λόγος που το όνομα του δεν μπαίνει (από ελάχιστους βέβαια) στην λίστα με τους τρεις κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών. Το Τσάμπιονς Λιγκ και η πολυπόθητη κατάκτηση του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον 43χρονο πλέον Ιταλό πορτιέρε, που μέχρι να συνταξιοδοτηθεί, ο διακαής του πόθος θα παραμένει ολοζώντανος.

Την ευκαιρία λοιπόν να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με τίτλους, κύπελλα και Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει σύμφωνα με την Tuttosport στον Ολυμπιακό. Η τορινέζικη εφημερίδα αποκάλυψε τις πέντε ομάδες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζανλουίτζι Μπουφόν αν πάρει την απόφαση να φύγει από την Γιουβέντους, με τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ αυτών.

O Τζανλουίτζι Μπουφόν αναζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που είναι δύσκολο στην Γιουβέντους από την στιγμή που ο Βόιτσιεχ Στσέσνι είναι ακλόνητος κάτω από την εστία, γεγονός που έχει κάνει εδώ και καιρό τον 43χρονο πορτιέρε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την βέκια σινιόρα για δεύτερη φορά.

To καλοκαίρι του 2018 τού έδωσε διέξοδο η Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν ενώ και τώρα υπάρχουν αρκετές ομάδες που δείχνουν πρόθυμες να του προσφέρουν τρόπο διαφυγής από το Πιεμόντε και να προσθέσει και άλλα αγωνιστικά λεπτά στην τεράστια καριέρα του, με μία μάλιστα από αυτές να είναι ο Ολυμπιακός. Οι άλλες τέσσερις είναι οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γαλατάσαραϊ και Ντινάμο Κιέβου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουφόν είχε βραβευτεί από τον Ολυμπιακό πριν το εντός έδρας παιχνίδι για το Champions League του 2017, ενώ είχε μιλήσει και με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες.

Τι προσωπικότητες είχε βραβεύσει ο αγαπημένος Κυρ Σάββας!

 

Best of internet