Quantcast

Μέχρι και για ένα επίδομα αναστολής γυρνάει πίσω στην Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη θέλει να γυρίσει ο Πορτογάλος κάγκουρας

THE NEWSROOM

23 Απριλίου 2021

‘Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο, φτάνει Θέε μου από κείνη να γλιτώσω’ μας λέει ο λαικός τροβαδούρος ΑΝΤΥΠΑΣ, σε ένα ξεχωριστό άσμα που πραγματεύεται την μηδενική ανοχή στο πρόσωπο της αγαπητικιάς του και που αυτή η κωλοκατάσταση γίνεται αφορμή να πουλήσει το σπίτι του σε εξευτελιστική τιμή, φτάνει Θέε του από εκείνη να γλιτώσει.

Σε μια παρόμοια πνευματική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται αυτή την εποχή σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τη μία τα οικονομικά προβλήματα της βέκια σινιόρα, όπως έδειξε και η διάθεσή της να δημιουργηθεί η European Super League και από την άλλη τα παράπονα που έχει ο παίκτης όσον αφορά στην (μη) ενίσχυση της ομάδας του, έχουν δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να φέρει μία ακόμα αλλαγή στην καριέρα του στα 35 του χρόνια.

Ο Κριστιάνου Ρουνάλντου συμπληρώνει μία τριετία στο Τορίνο, παρά το γεγονός όμως ότι το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας, οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου σούπερ σταρ, την ώρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή και η Ρεάλ έχει βγει εκτός παιχνιδιού διεκδίκησης αν ληφθούν υπόψη οι πρόσφατες δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κλειδί στις όποιες εξελίξεις είναι αναντίρρητα το οικονομικό κομμάτι, με την ιταλική εφημερίδα να αναφέρει πως ο Ρονάλντο είναι θετικός στο να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ και μάλιστα δεχόμενος μείωση στο κασέ του. Μάλιστα, το δημοσίευμα μιλά για περικοπή περίπου 10 εκατομμυρίων από το ετήσιο κασέ του και με την Γιουβέντους να τον αξιώνει για περίπου 30 ψωροεκατομμύρια.

Aλλά..αυτός είναι!

 

 

Best of internet