Quantcast

Eλληνόψυχοι οπαδοί της Σάλκε πήραν στο κυνήγι τους παίκτες μετά τον υποβιβασμό

Η κοιλάδα του Ρουρ ζει ιστορικές στιγμές

THE NEWSROOM

21 Απριλίου 2021

‘Μα αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα’, θα ισχυριζόταν κάποιος που έχει επαφή μόνο με την ελληνική πραγματικότητα και έχει παρακολουθήσει δια ζώσης το ΑΕΚ-Πανθρακικός. Εκείνη την αποφράδα μέρα για τους ΑΕΚτζήδες λοιπόν, θυμόμαστε όλοι πως οι παίχτες της ΑΕΚ έπειτα από το αυτογκόλ του Μπουγαίδη, που ήταν και η χαριστική βολή για να πέσει η Ένωση στην Β’ και μετέπειτα στην Γ’ Εθνική, κυνηγήθηκαν εντός γηπέδου από τους οπαδούς και έτρεξαν φοβισμένοι προς τα αποδυτήρια.

Κάτι παρόμοιο αλλά αυτή την φορά εκτός αγωνιστικού χώρου, έλαβε χώρα στην πολιτισμένη κατά τ’άλλα Γερμανία, εκεί οπού οπαδοί της Σάλκε μη μπορώντας να δεχτούν οτι η ιστορική τους ομάδα υποβιβάστηκε στην δέυτερη κατηγορία, ξέσπασαν και έχοντας πετύχει το πούλμαν της ομάδας μετά το παιχνίδι που οριστικοποίησε το τέλος εποχής, φαίνεται ότι κυνήγησαν τους παίκτες!

Η ήττα (1-0) από την Αρμίνια Μπίλεφελντ επιβεβαίωσε το φινάλε της παρουσίας των «βασιλικών μπλε» στην Bundesliga έπειτα από τρεις δεκαετίες και ο σύλλογος ζει ιστορικές στιγμές. Συνθήκη που επέτρεψε και στους οπαδούς της να βγάλουν τον Έλληνα που κρύβαν όλο αυτό τον καιρό μέσα τους.

Αλλά…αυτοί είστε!

 

 

Best of internet