Quantcast

Εντωμεταξύ ο Βράνιες είπε να βάλει ένα μπουρλοτάκι στο ήδη μπουρλοτιασμένο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018

Προσπάθεια δωροδοκίας του κατήγγειλε ο Μικροκούρσιτσας

THE NEWSROOM

6 Απριλίου 2021

Δεν θα λέγαμε οτι η ΑΕΚ βιώνει μία από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας της φέτος. Τουναντίον, η Ένωση έχει βαλθεί να στείλει τους οπαδούς της στο ψυχιατρείο, αφού η αγωνιστική της καθίζηση και το πρόσφατο 1-5 από τον Ολυμπιακό, είναι το τελειώτικο χτύπημα σε μια χρονιά που όλοι περιμένουν να φύγει να πάει στο καλό και να μην ξαναέρθει.

Το μόνο σίγουρο πάντως, παρόλη την άρρωστη κατάσταση που επικρατεί, είναι πως στον πλανήτη ΑΕΚ δεν βαριέσαι ποτέ. Και εκεί που προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να δεις τα έργα για το γήπεδο ήρεμος και συνειδητοποιημένος, σκάει ξαφνικά ένας Βράνιες και τα τίναζει πάλι όλα στον αέρα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Usijanje” του τηλεοπτικού σταθμού ‘Kurir” της Σερβίας, σχετικά με την περιβόητη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018, που εν τέλει έκρινε τον τίτλο της Super League.

Ο Βόσνιος στόπερ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Ένωση, μιλούσε για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε Σέρβος ατζέντης για να χειραγωγήσει το εν λόγω ματς. Ο 31χρονος διεθνής που πλέον αγωνίζεται στη Σαρλερουά ως δανεικός από την Άντερλεχτ αρνήθηκε κάθε προσφορά που του έγινε και εξήγησε πως ενημέρωσε άμεσα την ΑΕΚ. “Πρώτη φορά το ακούμε”, ήταν πάντως η πρώτη αντίδραση από πλευράς Ενωσης.

Αγωνίστηκες ποτέ σε παιχνίδι που αποδείχθηκε χειραγωγημένο;

“Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αγωνίστηκα σε στημένο παιχνίδι, απλά δεν το ξέρω. Υπήρχαν φήμες, όσο έπαιζα στην Ελλάδα, ότι πολλά παιχνίδια ήταν αμφιλεγόμενα, όμως δεν ενεπλάκην σε αυτά τα πράγματα. Είμαι ενάντιος σε αυτά τα πράγματα της μαφίας”.

Προσέφεραν ποτέ κάτι σε εσένα για να συμμετάσχεις σε χειραγώγηση ή σε κάποιον κοντινό σου;

“Είχα μια τέτοια εμπειρία όσο αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ. Καθόμουν στο σπίτι μου ένα βράδυ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ένας ατζέντης ποδοσφαίρου από τη Σερβία. Επιχείρησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι το γνωρίζουν καλά. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Ήταν ένα παιχνίδι για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Επιχείρησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα και ενημέρωσα το σύλλογο για το τι συνέβη. Οι άνθρωποι της ομάδας μου αντέδρασαν”.

Σου προσέφερε κάτι ξεχωριστό; Πώς θα ήταν αυτό;

“Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Άρχισε με μία ευχάριστη συζήτηση και ύστερα άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποί του θα πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να με βρουν. Του είπα να έρθουν και θα δούμε τι θα γίνει”.

Φοβήθηκες;

“Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, επειδή γνωρίζω ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας μου. Μόνο αυτοί θα έχαναν, όχι εγώ”.

Για να φρεσκάρουμε και την μνήμη σας!

Best of internet