Quantcast

Ποδόσφαιρο χωρίς οφσάιντ ονειρεύεται ο Φαν Μπάστεν και η Ελλαδάρα τρίβει τα χέρια της

Και ο χοντρός πάντα τέρμα

THE NEWSROOM

26 Μαρτίου 2021

Αχ, τι ωραία τα χρόνια χωρίς μάσκες, με μία μπάλα στα χέρια, 2 πέτρες για δοκάρια, ο χοντρός πάντα στο τέρμα και νικητής αυτός που θα έβαζε το τελευταίο γκολ. Τα χρόνια στην αλάνα της γειτονιάς μπορεί να ακούγονται άλλη μια μπουμεροδιήγηση από παρελθοντολάγνους που αρνούνται να δεχτούν οτιδήποτε το καινούριο, αλλά η αλήθεια είναι οτι η ανεμελιά που σου πρόσφερε αυτή η ρουτίνα στα σχολικά σου χρόνια δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Κάπως έτσι σκέφτεται μάλλον και ο θρύλος του παρελθόντος, Μάρκο Φαν Μπάστεν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, υποστήριξε ότι ο κανονισμός του οφσάιντ πρέπει να καταργηθεί, καθώς είναι κάτι το οποίο προκαλεί κακό στο άθλημα.

Είμαι σίγουρος πως το οφσάιντ δεν είναι ένας καλός κανονισμός για το ποδόσφαιρο. Ας δοκιμάσουν να δουν πως είναι ένας αγώνας χωρίς οφσάιντ. Είμαι σίγουρος ότι το άθλημα θα είναι καλύτερο χωρίς αυτό

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο θα βρει τρόπο να γίνει θεαματικό, ενώ ο κόσμος δεν θα ασχολείται συνεχώς με τις αποφάσεις των διαιτητών“Είναι πρόβλημα ότι τώρα, γιατί μιλάμε για το οφσάιντ και τις αποφάσεις. Χωρίς αυτό θα έχεις λιγότερα προβλήματα και οι ομάδες θα βρίσκουν τρόπους να προσφέρουν θέαμα. Είμαι σίγουρος ότι το ποδόσφαιρο θα βρει ένα τρόπο να γίνει ακόμη καλύτερο”.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο, με τον οποίο χρησιμοποιείται το VAR: “Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που χρησιμοποιείται”. Αυτά ακούει η Ελλαδάρα μας, το άνδρο της νομιμότητας και της διαφάνειας και τρίβει τα χέρια της. Σκεφτείτε λίγο Super League χωρίς οφσάιντ, χωρίς βαρ και με τον Φαν Μπάστεν αντί του Κλάτενμπεργκ αρχιδιαιτητή. Μαγεία!

Έχει βάλει αυτό. Δικαιούται να λέει οτι θέλει.

Best of internet