Quantcast

Με τον εφιάλτη του Στράτου Σβάρνα θα κοιμάται ο Ζλάταν, επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας και αντιμέτωπος με Ελλάδα

Ίμπρα Κατάμπρα θα κάνει ο αμυντικός της ΑΕΚ για να τον αντιμετωπίσει

THE NEWSROOM

16 Μαρτίου 2021

Η επιστροφή του ασώτου είναι γεγονός. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά την εντυπωσιακή χρονιά για εκείνον αλλά και για την ομάδα του την Μίλαν, που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Καμπιονάτο, ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα κιτρινομπλέ της Εθνικής Σουηδίας και μεταξύ άλλων ο υψηλόσωμος σταρ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος και τον μελλοντικό του εφιάλτη Στράτο Σβάρνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τους αγώνες του Μαρτίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, επιστρέφοντας μετά από 5 χρόνια. Ο προπονητής της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες του Μαρτίου, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να βρίσκεται μεταξύ των “εκλεκτών”.

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία του συμμετοχή με το εθνόσημο ήταν τον Ιούνιο του 2016, κόντρα στο Βέλγιο, για το Euro 2016. Έκτοτε, υπήρξαν προσπάθειες προκειμένου να ξανακληθεί και τελικά αυτό συνέβη, έστω κι αν ο “Ίμπρα” βαδίζει προς τα 40. Εξάλλου Ίμπρα είναι αυτός, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Με την εθνική Σουηδίας, ο 39χρονος επιθετικός μετράει 62 γκολ σε 116 συμμετοχές. Εκτός από τον Ιμπραίμοβιτς, στην αποστολή βρίσκεται κι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Θυμίζουμε πως οι αγώνες της Ελλάδας με τη Σουηδία αργούν, καθώς θα διεξαχθούν στις 8 Σεπτεμβρίου και στις 12 Οκτωβρίου. Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση των κλήσεων, ο Ζλάταν, με ανάρτηση στο twitter, σχολίασε την επιστροφή του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως “ο θεός επέστρεψε”.

Ο αγαπήμενος μας κάγκουρας μπορεί να λέει οτι θέλει!

 

Best of internet