Quantcast

Σε συγκρουόμενα έχει μετατρέψει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ο Αμρ Ουάρντα: Δεύτερο τροχαίο σε 4 μέρες

Ρεεεεεε. Είσαι τρελός ρε;

THE NEWSROOM

11 Μαρτίου 2021

‘Νύχτα το πήρες το δίπλωμα;΄ αναρωτιέται ο κολλητός σου όταν μπαίνει πρώτη φορά στο αυτοκίνητο σου και εσύ προσπαθείς αποτυχημένα να του ξεδιπλώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες. Κι αν η συζήτηση μεταξύ σας κινείται στα πλαίσια χαβαλέ, για τον αρχιμύσταρο Αμρ Ουάρντα έχουμε ΟΝΤΩΣ κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την κατάσταση του ουρανού όταν πήρε το δίπλωμα.

Ο Αιγύπτιος γλεντζές και μόνιμη ατραξιόν των ελληνικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες, ευτυχώς χωρίς να του προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Συγκεκριμένα ο Ουάρντα βγήκε ατσαλάκωτος από το αυτοκίνητο που επέβαινε, με το όχημα παρόλα αυτά να έχει κάποιες υλικές ζημιές.

Κάτι από συγκρουόμενα θυμίζουν αυτή την στιγμή οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας στο άκουσμα αυτής της είδησης, μάλλον αδημονούν για το μετρό, ωστέ να αποφύγουν ενδεχόμενη σύγκρουση με τον Αιγύπτιο γύπα και το όχημα τους.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ανέλαβαν και αυτή τη φορά να διευθετήσουν το θέμα, με τον Ουάρντα να πρωταγωνιστεί πάντως σε ένα ακόμη εξωγηπεδικό “επεισόδιο”. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να επέστρεφε και πάλι σπίτι του, αυτή τη φορά από την προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Ή από κάποιο ραντεβού στο Tinder θα έλεγε κάποιος πιο πονηρός από εμάς.

Ή από την τροχαία ή από το ηθών θα την φάει. Δεν ξέρουμε από τι ακόμη.

Best of internet