Quantcast

Μερακλής Μπαπέ έπαιξε μπαλάρα στα 17 του με 41χρονη Ρωσίδα υπερκαλλονή

Μάλλον το αγαπημένο του γλυκό είναι το μιλφέιγ

THE NEWSROOM

10 Μαρτίου 2021

Μόλις στα 22 του χρόνια ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Εμπαπέ, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου με τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να του προσφέρουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να τον αποκτήσουν! Ο Γάλλος σταρ μπορεί να εντυπωσιάζει με τις αγωνιστικές του επιδόσεις και τα ρεκόρ που έχει καταγράψει, αλλά η αλήθεια είναι πως το εξωαγωνιστικό του επίτευγμα μας έκανε τεράστια εντύπωση.

Στην Ρωσία, μπορεί να μην έχουν Νέα Σμύρνη, ομάδα ΔΡΑΣΗ, πορείες για αστυνομική βία και συσπειρωμένους οπαδούς ομάδων για να ασχοληθούν, αλλά η gossip θεματολογία τους έχει πολύ ψωμάκι. Κορυφαίο θέμα στην ομόδοξη χώρα, έγιναν οι πικάντικες αποκαλύψεις της 41χρονης Ρωσίδας τηλεπερσόνας, Βικτόριας Μπόνια, για την σχέση της με τον πάλαι ποτέ 17χρονο Κίλιαν Εμπαπέ.

 

 

在 Instagram 查看這則帖子

 

VICTORIA BONYA(@victoriabonya)分享的帖子

 

 

在 Instagram 查看這則帖子

 

VICTORIA BONYA(@victoriabonya)分享的帖子

Συγκεκριμένα, το 41χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είχε γνωρίσει τον Γάλλο αστέρα το 2016 και είχαν συνάψει μια φλογερή σχέση. «Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος. Φίλησα τον 17χρονο Κιλιάν Εμπαπέ. Νόμιζα ότι θα ήμουν στη φυλακή για παιδεραστία. Ήμουν ανύπαντρη και ήταν επίσης ανύπαντρος. Αλλά δεν ήξερα ότι ήταν 17 εκείνη την εποχή, ούτε καν 18 ακόμη. Δεν λυπάμαι που η σχέση δεν λειτούργησε. Είμαι μια γυναίκα που χρειάζεται σταθερότητα και είμαι πολύ ανυπόμονη για προσοχή», ανέφερε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν ανακάλυψα ότι ήταν 17 ετών, σκέφτηκα: “Θεέ μου, θα ήμουν στη φυλακή για παιδεραστία”! Λοιπόν, δεν ήταν συναρπαστικό, ένα φιλί θα μπορούσε να είναι απλώς ένα φιλί. Συναντηθήκαμε λίγες μέρες μετά το φιλί και ο Εμπαπέ πίστευε ότι κάτι θα συμβεί. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω».

Ακόμη, εξομολογήθηκε πως διατηρούσε αρκετές σχέσεις με ποδοσφαιριστές, καθώς στις αρχές του 2010 είχε δεσμό και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γουέλιτον όταν εκείνος έπαιζε στην Σπάρτακ Μόσχας. Μάλιστα η Μπόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, αφού είναι τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε διάφορα reality show, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth. Κάτι σαν την Ρωσίδα Μαριπόζα ας πούμε.

Mίλα μου Ρώσικα!

Best of internet