Quantcast

Υπέροχος ο Γιάνναρος αλλά το ρολόι που έπαιξαν Κάρυ-Λίλαρντ από το κέντρο του γηπέδου, μας έβρεξε τα βρακάκια

Το All Star Game 2021 θα μπορούσε να μετονομαστεί σε Curry-Lillard Show 2021

THE NEWSROOM

8 Μαρτίου 2021

To φετινό ΝΒΑ Αll Star Game που διεξήχθη στην Ατλάντα, μπορεί να μην είχε την αίγλη του παρελθόντος, μιας και οι κερκίδες ήταν σχεδόν άδειες λόγω πανδημίας, αλλά η αλήθεια είναι πως για εμάς τους ταπεινούς Έλληνες που ούτως ή άλλως δεν θα το βλέπαμε από το γήπεδο, η αποζημίωση ήρθε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και ήταν χορταστική.

Αρχικά το μενού περιλάμβανε αγώνες επιδεξιότητας, εκεί οπού ο Ντομάντας Σαμπόνις κέρδισε τον Νικόλα Βούτσεβιτς στον τελικό, σε μια μάχη που μοσχομύρισε Ευρώπη . Η συνέχεια οργασμική. Στον διαγωνισμό τριπόντων είχαμε παρέλαση από πανίσχυρα ονόματα, μεταξύ αυτών και του καλύτερου σουτέρ της ιστορίας Στέφεν Κάρι. Ο Στεφανάκος αφού έσπασε ρεκόρ και σημείωσε 31 πόντους στον πρώτο γύρο, στον τελικό χρειάστηκε να βάλει buzzer beater για να επικρατήσει του τίμιου Μάικλ Κόνλευ. Παρόλα αυτά κέρδισε και αυτό δεν συνιστά καν έκπληξη.

Ακολούθησε ο εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έγραψε ιστορία μετά την ανάδειξη του σε MVP του All Star Game, αφού με 35 πόντους και 16/16 σουτ(!!!!) στον αγώνα Team Durant-Team James, έσπασε τα κοντέρ και πόνεσε πολλούς NBAικούς και εγχώριους haters. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που αναδεικνύεται MVP της λίγκας, MVP του All Star Game, αλλά και κορυφαίος αμυντικός.

Όμως όλα τα παραπάνω, θέλοντας και μη, επισκιάστηκαν από έναν άτυπο διαγωνισμό τρέλας και παράνοιας από τους Λίλαρντ και Κάρι. Τα 2 κορυφαία ποιντ γκαρντ της λίγκας, θεώρησαν πως το All Star Game πρέπει να φέρει την υπογραφή των δυο τους κι ετσι πρός το τέλος του δευτέρου δωδεκαλέπτου άρχιζαν να μπουμπουνίζουν σουτ από το κέντρο του γηπέδου σαν να παίζουν ρολόι. Φυσικά οτι πήγαινε μέσα έγραφε και στο τέλος το All Star Game 2021 θα μπορούσε να μετονομαστεί σε Lillard-Curry Show 2021.

Βραχήκαν τα βρακάκια μας!

Best of internet