Quantcast

ΠΟΙΟΣ ΧΕΖΟΝΙΑ: Με άτιτιουντ Ελένεθ Βλαχάκοουθ, η Ανθή Σαλαγκούδη έκαψε το πελεκούδι στο αεροδρόμιο

Μεγάλες στιγμές για την επιζήσασα δημοσιογράφο

THE NEWSROOM

5 Μαρτίου 2021

Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την στιγμή που ο Μάριο Χεζόνια πάτησε το πόδι του στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ακόμη μυρίζει καπνογονίλα και σοκολατίλα. Φυσικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσαν να μην υποδεχτούν σαν σταρ έναν παίχτη που μεγαλούργησε ακόμα και στο NBA, με τις εκδηλώσεις λατρείας να περιλαμβάνουν από άναμμα καπνογόνων, μέχρι και τούρτα γενεθλιών για τον Κροάτη.

Ποιος νοιάζεται όμως μωρέ για έναν παιχτάκο εκεί πέρα, όταν τα πατώματα του αεροδρομίου σείονται από τα τακούνια της μεγάλης, της ανυπέρβλητης Ανθής Σαλαγκούδη; Κι αν αυτή την φορά ο κόσμος δεν ανταπόκριθηκε και δεν κινήθηκε μαζικά προς αεροδρόμιο, οι δημοσιογράφοι επεφύλασσαν στην Ariana Grande της Ελλάδας υποδοχή χόλιγουντ στάρ.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αέρα Ελένεθ Βλαχάκοουθ όταν συνάντησε τυχαία τους παπαράτσι στο σπίτι της, η Ανθή Σαλαγκούδη αγνόησε επιδεικτικά τους δημοσιογράφους και συνοδευόμενη από άτομα της παραγωγής του Survivor κατευθύνθηκε ατσαλάκωτη και ανέκφραστη στο αυτοκίνητο που την περίμενε.

Η οικειοθελής αποχώρησης της Σοφίας Μαργαρίτη από το reality επιβίωσης, λόγω του τραυματισμού της στο πόδι, έθρεψε τις φήμες σχετικά με την επιστροφή της μαχητικής δημοσιογράφου στο παιχνίδι, κάτι που δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει η ίδια, αφού όχι μόνο δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αλλά δεν χαιρέτισε καν τους συναδέλφους της.

Θα μας λείψουν αυτά τα γουρλωμένα μάτια.

Best of internet