Quantcast

O Xνίντ μάλλον έβαλε στοίχημα να φάει 2 κίτρινες σε 2 λεπτά και το κέρδισε

Το Ενωσίτικο δρεπάνι σε καινούριες προκλήσεις

THE NEWSROOM

4 Μαρτίου 2021

H ΑΕΚ είναι η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, παρόλο που έχασε με 1-0 από τον Βολό, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 4-2 απέναντι στην αρμάδα του Μπέου. Η ρεβάνς για την ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού ο Τσιντώτας σεβόμενος τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, είπε να τιμήσει τους πεσόντες του Μεσολλογίου, κάνοντας ανάλογη έξοδο και υποπίπτοντας σε ανόητο πέναλτυ.

Ο Δουβίκας δεν λάθεψε από τα 11 μέτρα και στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, ο Βόλος κυνηγούσε ένα γκολ και ταυτόχρονα την ανατροπή του σκορ από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος είχε κυριολεκτικά πατήσει την ΑΕΚ και δεν την άφησε να πάρει ανάσα, η ένωση στο δεύτερο ισορρόπησε, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ και μάλλον άνετα κράτησε το 1-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τζοβάρα.

Το χάιλαιτ του παιχνίδιου μέχρι το 90 ήταν σίγουρα το πολύ εύκολο πέναλτυ που χάρισε ο Τσιντώτας στον Βόλο, αλλά επειδή την φετινή χρονιά οι παίκτες της ΑΕΚ ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο Νο1 γκαφατζής, ο Νασίμ Χνιντ μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να κλέψει την δόξα από τον Έλληνα Νόιερ και να μας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τα κινητρά του.

Δύο στιγμές παραφροσύνης σε 2 λεπτά ήταν αρκετές για τον Τυνήσιο αμυντικό, που με αγκωνιά σε διεκδίκηση κεφαλιάς έκανε πρώτα το φατάλιτι για προειδοποιητικό μήνυμα και δύο λεπτά αργότερα, αποτελείωσε με χειρουργικό κλωτσίδι τον επιθετικό του Βόλου που σφάδαζε από τον πόνο. Όχι οτι ο Χνίντ φαίνεται και το καλύτερο παιδί της ενορίας, αλλά συνυπολογίζοντας το γεγονός της χρονικής διάρκειας που έριξε τα 2 χτυπήματα, μάλλον βγαίνουμε στο συμπέρασμα πως ήταν ο σημερινός διαγωνιζόμενος του ‘πλάκα κάνεις‘.

Για 2000 ευρώ πάρε 2 κίτρινες σε 2 λεπτά.

 

 

Best of internet