Quantcast

Τα sold out των οπαδών του ‘Αρη σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, είναι το πραγματικό ‘I feel devotion’

Όταν η ψυχολογία της ύλης συναντά την αφοσίωση των οπαδών του Άρη

THE NEWSROOM

2 Μαρτίου 2021

Το κεντρικό σύνθημα και η μουσική επένδυση του ‘ύμνου’ της Euroleague είναι λίγο πολύ γνωστό και οικείο στα αυτιά μας μετά από τόσα χρόνια ακρόασης, λίγο πριν τους αγώνες των ομάδων. Το I feel devotion, είναι ένας στίχος που δεν θα ακουστεί ποτέ πριν από αγώνα του ‘Αρη, μιας και οι κιτρινόμαυροι δεν αγωνίζονται στα ‘μεγάλα σαλόνια’ της Ευρωλίγκας, αλλά η συγκεκριμένη φράση μπορούμε να πούμε οτι αντιπροσωπεύει πλήρως τους οπαδούς του.

Ο Άρης έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική ομάδα που κάνει sold out σε παιχνίδια τα οποία διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, γιατί μόνο ένας αφοσιωμένος αλλά και παρανοϊκός θα έμπαινε σε διαδικασία εξάντλησης των εισιτηρίων ενός αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Κι όμως, στον πλανήτη Άρη συμβαίνει και αυτό καθώς σήμερα (2/3) η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι είναι θέμα ωρών να γίνει και το τρίτο sold out.

Για την ακρίβεια, με αφετηρία την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων μέσω της viva. Τα εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση ήταν των 5 και 10 ευρώ και η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που διατέθηκε πλησιάζει τα 15.000 και ισοδυναμεί με τρίτο sold out.

Παρότι δεν έχει τη δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στις κερκίδες του Nick Galis Hall, οι φίλοι του Άρη προσπαθούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό που νιώθουν ως καθήκον, ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα κουκιά είναι μετρημένα και φυσικά η ΚΑΕ αντιμετωπίζει μύρια οικονομικά προβλήματα με συνέπεια την αμφιβολία για την επόμενη μέρα. Το τελευταίο κεφάλαιο θα ανοίξει μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τότε θα γίνει ο λογαριασμός και θα φανεί ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της εταιρίας.

Κιτρινόμαυρη αφοσίωση!

 

Best of internet