Quantcast

EΠΑΛιώτες από το Αϊντχόφεν ρίχνουν πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού, δεν ξυπνάει κανείς

Δεν θα πάρουν όσκαρ πρωτοτυπίας οι οπαδοί της Αιντχόφεν

THE NEWSROOM

25 Φεβρουαρίου 2021

Το έχουμε δει, το έχουμε ξαναδεί και γενικά ‘Πρώτη φορά το ξαναβλέπουμε’. Έχει γίνει πλέον της μόδας και ευτυχώς όχι στην Ελλάδα, οι αποστολές των ομάδων που έχουν να δώσουν κρίσιμο ευρωπαικό ματς σε ξένη χώρα, να έχουν για ξυπνητήρι 50 ούγκανους κάτω από το ξενοδοχείο που άλλοτε φωνάζουν συνθήματα και άλλοτε ρίχνουν πυροτεχνήματα, προκειμένου να μειωθεί το ωράριο ύπνου των παιχτών και η απόδοση τους στο παιχνίδι να είναι στα τάρταρα.

Αναπολεσματικό μέσο αν κρίνουμε τα σκορ που έρχονται μετά από τέτοιες ενέργειες, αλλά το έθιμο συνεχίζεται. Στην Ολλανδία λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στο Αιντχόφεν, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα για τον επαναληπτικό του 4-2 στο Καραισκάκης. Και λέμε φιλοξενείται, έχοντας λάβει υπόψιν οτι η φιλοξενία αφορά την ασφαλή μετάβαση της αποστολής στο γήπεδο για την τέλεση του ματς. Γιατί από φιλοξενία της πόλης….άλλο τίποτα.

Οπαδοί της Αϊντχόφεν άναψαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ολυμπιακού προσπαθώντας να αναστατώσουν τους παίκτες ενόψει του σημερινού ματς και μάλιστα στις 5 τα ξημερώματα. Με λίγα λόγια ξημερώματα έδωσαν δικαιώματα οι οπαδοί της Ολλανδικής ομάδας, σε μια κίνηση που εκτός του οτι δεν τιμάει το οπαδικό τους κίνημα, ίσως ξυπνήσει και τον εγωισμό των παιχτών του Ολυμπιακού.

Σε λογαριασμό στο Twitter «ανέβηκε» μάλιστα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να εκρήγνυνται πυροτεχνήματα στις 05:00 το πρωί της Πέμπτης έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής των «ερυθρολεύκων», με τους ΕΠΑΛιώτες Ολλανδούς να προσπαθούν να ξυπνήσουν τους παίκτες. Ωστόσο, ο στόχος τους δεν πέτυχε, αφού κανένας από τον Ολυμπιακό δεν κατάλαβε κάτι και συνέχισαν τον ύπνο τους.

 

Γύρνα στο σπίτι σου παιδάκι!

Best of internet