Quantcast

Eπαγγελματίας Γεωργιανός ποδοσφαιριστής βύθισε την ΑΕΛ στον πάτο της βαθμολογίας

Δυσκολεύει το έργο της ΑΕΛ για παραμονή στην κατηγορία

THE NEWSROOM

24 Φεβρουαρίου 2021

H μάχη της ουράς στην φετινή Σούπερ Λιγκ έχει πάρει για τα καλά φωτιά και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, δίνουν σε κάθε αγωνιστική τον υπερ πάντων αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ευνοική θέση ενόψει των πλέι αουτ.

Δύο από αυτές τις ομάδες, είναι η Λαμία και η Λάρισα που αμφότερες βρίσκονται στις πολύ χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και σήμερα αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το ματς να πραγματοποιείται στην σκιά της απόφασης με τα δελτία, που δικαίωσε εν τέλει την ΑΕΛ, οι Λαμιώτες μπορεί να ‘έφαγαν’ δικαστική ήττα και το ματς εν τέλει θα γίνει κανονικά, αλλά η ομάδα τους έδειξε πως έχει αποκτήσει χαρακτήρα νικητή, επικρατώντας της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 0-1.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου, ήταν ένας επαγγελματίας Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, εν ονόματι Αραμπούλι. Ο Αραμπούλι με ωραία κεφαλιά στο 41ο λεπτό έγραψε το 0-1 για την Λαμία, σκορ που έμεινε ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες της ΑΕΛ να ισοφαρίσει κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Με αυτό το αποτέλεσμα και με την Λαμία να ξεφεύγει 8 βαθμούς από την τελευταία θέση, το έργο της ομάδας του Αλέξη Κούγια και του Ιταλού προπονητή της Φέστα, δυσχαιρένει ακόμα περισσότερο με τους βυσσινί να υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των 2 ομάδων στην κατηγορία.

Επαγγελματική εμφάνιση Αραμπούλι!

 

Best of internet