Quantcast

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: Δεν πρόλαβε το ματς ο Κ. Μητσοτάκης, χωρίς τη θετική του αύρα νίκησε ο Σ. Τσιτσιπάς

Xωρίς την νοερή υποστήριξη του πρωθυπουργού, ακόμα μεγαλύτερο το έπος

THE NEWSROOM

18 Φεβρουαρίου 2021

Αποκάλυψη που κάνει το επίτευγμα της νίκης του Τσιτσιπά μεγαλύτερης και πιο βαρύνουσας σημασίας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το ΕΠΟΣ του Τσιτσιπά από την τηλεόραση. Να θυμίσουμε οτι ο Τσιτσιπάς, κέρδισε με ανατροπή 3-2 τον Ράφαελ Ναδάλ, έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών.

Ο Πρωθυπουργός παρότι λάτρης του τέννις, την ώρα που αγωνιζόταν ο Βουλιαγμενιώτης μύστης, είχε πολλές συσκέψεις να παρευρεθεί, μιας και ο δοκιμαζόμενος λαός της Εκάλης είχε αφεθεί στο έλεος του χιονιά και της Μήδειας και τα προβλήματα στην περιοχή των βορείων προαστίων ήταν πολλά.

Πολλοί κακεντρεχείς θα ισχυριστούν οτι βάσει αυτής της συνθήκης ο Τσιτσιπάς θα έπρεπε όχι μόνο να χάσει από τον Ναδάλ, αλλά να εγκαταλείψει στην μέση του παιχνιδιού την προσπάθεια του λόγω τραυματισμού. Για τους λάτρεις της στατιστικής όμως, με Κυριάκο Μητσοτάκη στις εξέδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του, το ATP Finals στο Λονδίνο.

Κι εκτός από αυτό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρευρεθεί αρκετές φορές σε αγώνες του Στέφανου και τα αποτελέσματα του Έλληνα τενίστα, ήταν ευνοικά ως προς τον ίδιο. Άλλος ένας λόγος λοιπόν που το ΕΠΟΣ του Στέφανου, είναι ακόμα πιο ΕΠΟΣ απ’οτι είχαμε αρχικά υπολογίσει, καθώς η νοερή υποστήριξη του Πρωθυπουργού πάντα δίνει ένα εξτρα ενεργειακό μπούστ για την επιτυχία του Στέφανου.

Αλλά…Αυτοί είστε!

Best of internet