Quantcast

Χαλαρές βουτίτσες στην χιονισμένη πισίνα του, θεώρησε σωστό να κάνει το ψυχάκι Νέλσον Ολιβέιρα

Η Μήδεια μας χάρισε πολλές στιγμές παραφροσύνης

THE NEWSROOM

17 Φεβρουαρίου 2021

H επέλαση του χιονιά στον νομό Αττικής, αυτή την φορά δεν επηρέασε μόνο τα βόρεια προάστια και τα βουνά, αλλά μετά από αρκετά χρόνια χοντρές νιφάδες και χιονοστρώσεις είχαμε μέχρι και στις βάρκες στον Πειραιά αλλά και σε άλλες παράκτιες περιοχές.

Μία από αυτές φανταζόμαστε πως θα είναι και η μόνιμη κατοικία του Νέλσον Ολιβέιρα, μιας και η Γλυφάδα είναι το must place για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες. Όχι οτι μας κάνει εντύπωση, αλλά οι βουτιές του υψηλόσωμου επιθετικού της ΑΕΚ στην πισίνα του, σίγουρα μας έκαναν.

Με αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος μύστης, έκανε τον νεαρό που βγήκε στον Παπαδάκη το πρωί και βουτάγε στα χιόνια γυμνός, να φαίνεται γατάκι μπροστά στον ίδιο και να μας δείξει πόσο ψυχάκι μπορεί να γίνει για λίγη δόση αδρεναλίνης.

Κάποιοι θα λεγαν οτι αυτός είναι και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για αποθεραπεία, μιας και οι αθλητές συνηθίζουν να μπαίνουν σε πάγο μετά από σκληρές προπονήσεις, άλλοι θα πουν οτι απλά ήθελε να πάρει άδεια για 5-6 μέρες, αφού η πνευμονία μετά από τα καγκουριλίκια του θεωρείται δεδομένη.

ΡΕΕΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ;

 

Best of internet